VLADO KOS/CROPIX Cropix
OČEKIVAN POTEZ

Osijek odlučio koliko će ljudi biti na tribini u derbiju s Hajdukom: ‘Htjeli smo izaći u susret navijačima‘

Gostujući navijači će dobiti kontingent od petstotinjak ulaznica za sjevernu tribinu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. ožujak 2022. 23:38

U klubu iz Gradskog vrta donijeli su očekivanu odluku - za utakmicu protiv Hajduka kapacitet stadiona ograničit će na polovinu, čime su COVID potvrde napokon prestale biti obvezujuće za ulazak na tribinu.

”Ovakvom odlukom odlučili smo izaći u susret svim onim navijačima, pogotovo vlasnicima godišnjih i polugodišnjih ulaznica, koji su kupovinom istih željeli pokazati privrženost klubu, ali zbog epidemioloških mjera nisu dolazili na domaće utakmice”, priopćili su iz kluba.

Dostupni kapacitet stadiona za utakmicu protiv Hajduka tako iznosi 8.564 gledatelja. S obzirom na broj godišnjih/polugodišnjih ulaznica u prodaji će se naći 331 ulaznica za tribinu Istok, 965 ulaznica za tribinu Zapad dolje i 2.832 ulaznice za tribinu Zapad gore (a ulaznice za taj sektor prodavat će se nakon što budu prodane sve ulaznice za Zapad dolje). Gostima će svakako slijediti kontingent od petstotinjak ulaznica za sjevernu tribinu.

Zaštićena prodaja ulaznica trajat će od idućeg ponedjeljka do četvrtka na blagajnama Zapad od 12 do 18 sati, a prednost pri kupovini pojedinačnih ulaznica imat će oni navijači koji su na tribinama bili na utakmicama protiv Dinama ili Gorice. Sve preostale ulaznice naći će se u slobodnoj prodaji od petka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:21