NK Osijek
HVALA NA SVEMU

Osijek predstavio Stjepana Tomasa, a danas je predstavio i stožer. Jedan član će vam biti posebno poznat

Blic-pregled novog SuperSport HNL kola u kojem je sudjelovao i naš stručni suradnik - trener Šušnić
Piše: PromoObjavljeno: 25. travanj 2023. 18:57

Utorak je, a rošade u Osijeku poremetile su i pripremu 12. epizode našeg Super7 podcasta. Naš stručni suradnik - trener Šušnić, više neće odrađivati taktičku analizu Istre s nama u studiju već se prebacuje u ‘Grad na Dravi’ gdje kao dio stožera priprema dvoboj Bijelo-plavih protiv sutrašnjeg suparnika iz Pule. Ovim putem zahvaljujemo treneru Šušniću na vrhunskoj suradnji i znanju koje nam je prenio te njemu i njegovim suradnicima želimo puno sreće i uspjeha.

Zbog toga, današnji podcast zapravo i nije podcast već je kratki blic-pregled prošlog kola koje će ostati najviše zapamćeno po nevjerojatnoj pobjedi Slavena protiv Osijeka u sudačkoj nadoknadi. Priču o tome smo započeli još u prošlom podcastu kad smo poveli raspravu o tome mogu li Farmaceuti igrati drukčiji (bolji, atraktivniji, ofenzivniji, gledljiviji - kako vam drago) nogomet?

Kao da nas je Zekić čuo pa je izašao hrabro protiv Osijeka i tako provocirao sreću. Uz to trebamo apsolutno pohvaliti i detektiranje problema obrambenog skoka kod Osijeka, a kako je sve to dovelo do rošada i u našem studiju pogledaj ovdje:

Bilo kako bilo, život ide dalje, pa tako do kraja sezone moramo najaviti da ćemo podcast odraditi u nešto kraćem obliku, a da ćemo na sve to nadodati i recreativo. Prvi snimamo već sljedeću srijedu, čemu se posebno radujemo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:52