Diego Hernandez Barri

 DAMIR KRAJAC Cropix
OGROMNI PROBLEMI

Osijekov igrač maknut iz momčadi jer je ozlijedio dvojicu suigrača, uvod u susret obilježila mala drama

Trener Osijeka Borimir Perković prešutio je s kakvim s problemima sve nosio prošli tjedan.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. travanj 2023. 17:55

Klupa Osijeka bila je, blago rečeno, tanka. Svega sedam igrača, dakle čak pet manje od dozvoljenog broja, našlo se još u zapisniku u susretu protiv Lokomotive koji je počeo u 17 sati.

A među njima tek jedno iskusno prvoligaško ime (Leovac), jedan 16-godišnjak (Živković), mladi Cvijanović koji se prvi puta od srpnja našao u kadru najbolje momčadi nakon operacije križnih ligamenata, Janjić i Bakić koji zajedno na prste mogu nabrojati HNL nastupe, a prvi puta se u zapisniku prvoligaške utakmice našlo i ime Nike Stanušića, inače braniča povučenog iz B momčadi. Prešutio je Borimir Perković s kakvim s problemima sve nosio prošli tjedan.

Jutro pred utakmicu nije se znalo hoće li uopće igrati Barišić i Mierez. Stoper bijelo-plavih čitav je tjedan radio po posebnom programu dok je Argentinac inzistirao kod trenera na nastupu iako je imao problema s koljenom.

Također zbog ozljede koljena iz konkurencije je ispao Nejašmić i neće ga biti iduća dva tjedna. Leovca je mučila viroza, no on je treneru rekao kako će pokušati pomoći koliko može. Istovremeno, Barri i Topčagić su se odlukom trenera našli izvan kadra.

Španjolac je, inače, "briljirao" na jednom treningu prošli tjedan i teže ozlijedio dvojicu suigrača, Nejašmića i Miereza.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 02:15