Incident na Poljudu

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
ČEKAJU SANKCIJE

Osječanima žestoke kazne zbog vrijeđanja suca, Hajduk će ponovno morati prazniti tribine?

Ako Tomasa i Kuleševića netko prijavi za kršenje Kodeksa, obojica će morati platiti kaznu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. rujan 2023. 09:19

Trener Osijeka Stjepan Tomas i sportski direktor Ivica Kulešević oštro su napali HNS i suce, govorili su o sramoti i još koječemu nakon poraza od Dinama. Ako ih netko prijavi za kršenje Kodeksa po ponašanju nogometnih djelatnika, bit će na dnevnom redu disciplinskog suca Alana Klakočera. Prema našim informacijama u ponedjeljak ih još nitko nije prijavio. Kakvu bi kaznu mogli dobiti? Novčanu. Razlika može biti u cifri ovisno o težini izgovorenoga.

image

Mario Zebec

VLADO KOS/Cropix

Vidjet ćemo i kako će proći igrač Istre 1961 Ante Ercega kojeg je prijavio šef sudaca Bruno Marić zbog izrečenog upravo protiv sudaca.

Na utakmici Hajduk - Istra 1961 u glavu je bočicom od Pelinkovca pogođen igrač gostiju Šveđanin Eric Björkander. Dakako da će Hajduk biti kažnjen, a na Klakočeru je odluka kako. To može biti novčano, ali i pražnjenjem zapadne tribine s koje je stigla bočica.

Kako igrači sjede na klupama sa zaštitom, to se dogodilo jedino kad je i moglo, nakon što su svi igrači gostiju ustali i slavili gol za pobjedu 1:0. U svakom slučaju Klakočer će imati posla...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 23:07