ROBERT FAJT Cropix
PONOSNI NAPUSTILI TEREN

Pamić bez dlake na jeziku: ‘Zasluženo slave, ali ja bih radije da su nam zabili s 30 metara nego ovako‘

Presudio je uspješno realiziran kazneni udarac Kristijana Lovrića u 21. minuti susreta u Karlovcu
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2023. 22:19

Nogometaši Osijeka izborili su plasman u četvrtfinale Hrvatskog kupa pobjedom 1:0 u gostima kod Karlovca 1991. Presudio je gol Kristijana Lovrića koji je u 21. minuti realizirao najstrožu kaznu.

- Igrali smo protiv vrlo ozbiljne momčadi. Znali smo da će biti teško, ali 90 minuta smo koncentrirano igrali i nismo se bojali protivnika koji je četvrti u prvenstvu. Znam kakav pristup njeguje Zoran Zekić, on je trener ekstra klase. Nedostajalo nam je hrabrosti i drskosti prema naprijed, kao da smo respektirali protivnika. Ali sretan sam što mogu trenirati ovu momčad, bez obzira u kojem rangu bili - rekao je nakon poraza Igor Pamić koji s Karlovcem od ove sezone nastupa u Drugoj nogometnoj ligi (treći rang) pa dodao:

- Osijek je zasluženo slavio, nema dileme. Ali ja bih radije da su nam zabili s 30 metara nego ovako iz penala. Čestitam im i želim da osvoje Kup i budu što bolji u prvenstvu. Osijek jako volim, znaju da to pričam iz srca. Danas smo ja i moj dečki nešto naučili, idemo dalje - zaključio je Pamić koji je u listopadu 2021. po drugi put u karijeri preuzeo kormilo Karlovca, momčadi koju je 2009. uveo u prvu ligu i doveo je do senzacionalnog petog mjesta.

image
ROBERT FAJT Cropix

I Zekić je pohvalio suparnika:

- Igrali smo protiv jako organizirane momčadi. Pripremali smo se na to, probali kroz jedan/dva treninga...Ali bili smo spori s premalo trke u dubinu. Međutim, najbitniji je prolazak. Nadali smo se bržem golu i protočnosti, to nije išlo, to su detalji na kojima ćemo raditi. Moramo biti s puno više energije, trke, individualne kvalitete, danas nam je to nedostajalo...

Linker
02. svibanj 2024 16:05