VLADOI KOS Cropix
POČINJU TRENINZI

Pampas je spreman za početak nove klupske ere, Tomas i Osječani kreću s pripremama bez najboljeg igrača

Bijelo-plavi trenirat će u kampu koji je naslonjen na stadion, na travnjaku hibridne podloge
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 18. lipanj 2023. 10:19

Odmor je završio, u ponedjeljak u 18 sati nogometaši Osijeka na Pampasu će početi s pripremama za novu sezonu. Uvodne dane priprema propustit će reprezentativci (Barišić s BiH igra kvalifikacije za Europsko prvenstvo, dok su Omerović, Bakić i Janjić u U-21 selekcijama), a na prozivci neće biti ni Ramona Miereza i Mirlinda Dakua.

Najbolji strijelac, ali i najbolji igrač Osijeka prošle sezone i u izboru Kohorte i u izboru kojeg organizira klub, s odmora kojeg je proveo u Argentini će se vratiti u ponedjeljak navečer i treninzima se priključiti u utorak. A tada će se, najkasnije u srijedu, u trenažni proces uključiti i napadač s Kosova. Prvi trening pod Stjepanom Tomasom će, pak, imati igrači koji su prošlu sezonu proveli na posudbama od Fućka i Bralića do mladog Mikolčića i Zebeca.

U međuvremenu Pampas je spreman za početak nove klupske ere. Svlačionice i fitness centar odavno su spremne, na središnjem terenu označene su linije i doneseni golovi, a u kampu koji je naslonjen na stadion za početak je spreman travnjak sastavom identičan onom u nogometnoj areni, s hibridnom podlogom, na kojem će Bijelo-plavi trenirati do odlaska u Sveti Martin na Muri koncem idućeg tjedna.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 03:22