Rene Poms

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
PRVE REAKCIJE

Pomsu veliki pljesak navijača, trener Lokomotive pošteno priznao: ‘Nitko nas nije ovako izdominirao‘

Imao je Rene Poms puno razloga za zadovoljstvo nakon ogleda protiv Lokomotive
Piše: JL.Objavljeno: 01. listopad 2022. 20:23

Nastavio je s Osijekom niz pobjeda koji se oduljio i na treću uzastopnu utakmicu i pritom zabilježio prvi trijumf pred tribinama Gradskog vrta. A to je napravio sa stilom.

Dočekan je aplauzom tribina, a s aplauzom je ispraćen nakon utakmice. Dobro raspoložen je došao pred novinare.

“Mogu danas pitanja biti na njemačkom?”, pitao je uz osmijeh. Naravno, odmah je u komunikaciji prešao na engleski jezik.

- Kako nakon 4:1 pobjede naći nešto negativno? Krenuli smo agresivno kako smo i željeli. Prvo poluvrijeme bilo je odlično, no u nastavku sam vidio neke stvari koje mi se ne sviđaju i koje ćemo morati popraviti u treninzima - kazao je trener Osijeka.

image

Silvijo Čabraja

MARKO MRKONJIC Cropix

Što nakon uvjerljive pobjede, koja je samo mogla biti i još izraženija, smeta Pomsa?

- Imali smo dijelove utakmice u drugom dijelu kojima nismo izgledali dobro, u kojima je izostalo našeg pritiska zbog čega je Lokomotiva imala nekoliko šansi - objasnio je trener Bijelo-plavih.

Igra Osijeka u ovom trenu na tragu je onoga što Rene Poms želi dobiti od ove momčadi.

- Naravno da nam je želja da budemo dominantni u utakmici, pogotovo kada igramo na svome terenu. To je stil kojim želimo igrati svih 90 minuta utakmice i radit ćemo da dođemo na tu razinu - poručio je Poms.

Silvijo Čabraja, naravno, nije mogao dijeliti Pomsovo zadovoljstvo. Lokomotiva je doživjela treći uzastopni prvenstveni poraz, ali i najteži ove sezone.

- Apsolutno zaslužena pobjeda Osijeka. Utakmica je bila odlučena već u 3. minuti kod 2:0 za Osijek. Nažalost, nismo izdržali da ostane taj rezultat do poluvremena i da u nastavku pokušamo nešto napraviti. Bila je ovo definitivno naša najslabija utakmica ove sezone. Osijek je nakon ranog vodstva narastao, bio trkački raspolože, jak u duelu. Teško se bilo vratiti iz tog ponora... Definitivno nas nije nitko ovako izdominirao ove sezone, sve što smo izgubili smo s golom razlike - zaključio je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 23:56