Osijekom Dion Drena Beljo lani je bio sjajan u Istri 1961

 GORAN SEBELIC Cropix
JE LI GOTOVO?

Postignut je dogovor! Najtraženiji igrač napušta Osijek? Čeka se ključni potez, u igri su milijuni

Nenad Bjelica cijelog ljeta ističe kako Dion Drena Beljo neće otići za manje od 10 milijuna eura.
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2022. 16:09

Osijeku nije krenulo po očekivanjima ove sezone, a sada bi mogao ostati i bez najvećeg mladog dragulja. Ispao je slavonski klub u Europi od Kizilžara, u SuperSport HNL ima četiri boda nakon četiri kola, a njemački Sky Sport donosi kako je jako blizu prodaje Diona Drene Belja u Borussiju iz Mönchengladbacha.

Beljo je sjajnim igrama prošle godine u Istri 1961. oduševio hrvatsku nogometnu javnost, a to mu je donijelo zanimanje mnogih europskih klubova. Jedan od njih je i Borussia koja je već par puta slala ponudu za 20-godišnjeg napadača, ali su ih Nenad Bjelica i Osijek redovno odbijali.

Sada Sky Sport donosi kako je njemački klub postigao dogovor s napadačem oko njegovih uvjeta za igranje u Bundesligi, a ugovor bi trebao biti potpisan na četiri ili pet godina. No, još uvijek se nisu dogovorili Borussia i Osijek - do sada je njemački klub najviše nudio 3,5 milijuna eura što je odbijeno. Iz Gradskog vrta inzistiraju na cijeni od 10 milijuna eura, a njemački medij tvrdi da bi ona ipak bila između 6 i 10 milijuna.

Borussia silno želi Belju pa imaju i plan B ako ne uspije dogovor s Osijekom. Naime, kako za njega postoji veliki interes i drugih klubova, u Mönchengladbachu smatraju da bi ga mogao kupiti neki veliki klub te ga poslati na posudbu sljedeću sezonu. Oni bi ga rado uzeli i na posudbu jer ga trener Daniel Farke vidi kao zamjenu za Breela Embola koji je prodan u Monaco.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:00