Nenad Bjelica bi se mogao vratiti u Speziju koju je već vodio u karijeri

 MARKO TODOROV Cropix
SENZACIJA NA POMOLU?

Poznati talijanski stručnjak plasirao bombu! Bjelica jedan od kandidata za preuzimanje talijanskog prvoligaša

Osijek bi uskoro mogao ostati bez trenera kojeg želi klub u talijanskoj Serie A
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2022. 09:53

Nenad Bjelica bi već ovog ljeta mogao napustiti Osijek. Slavni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako bi Osječanin mogao od iduće sezone preuzeti talijansku Speziju koju je već vodio u karijeri. Spezia je ove sezone u završnici uspjela osigurati ostanak u Serie A, ali klub usprkos tome traži zamjenu za trenera Thiaga Mottu.

"Motta je uspio ostati u ligi, no klub traži drugu opciju. U igri su Luca Gotti i Andrea Pirlo, a moguć je i povratak Nenada Bjelice. Hrvat je Speziju vodio u sezoni 2014./2015. i u Serie B završio na petom mjestu", piše talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio.

Bjelica je nakon Spezije prešao u poljski Lech nakon čega je preuzeo Dinamo. S Modrima je osvojio dva naslova prvaka i ostvario odlične rezultate u Europi nakon čega je u ožujku 2020. godine, zbog neslaganja s upravom oko smanjenja plaće, raskinuo ugovor. U rujnu 2020. je prezueo Osijek, ali nedavno je dao naslutiti i da možda neće ostati u Slavoniji.

"Osijek je za mene prva opcija, ali ne znam što će se dogoditi. Dogodilo mi se prošle godine, ove godine i ne bih volio da mi se dogodi još jednom. Znaju se uvjeti za moj ostanak. Rekao sam predsjedniku što i kako mislim. Ne trebaju mi više Normabeli da zaspim, ujutro se budim bez glavobolje, mirne duše i srca. Sve što sam rekao je bilo za boljitak kluba. Kako će to interpretirati vlasnici, to je na njima", rekao je nedavno Bjelica.

Linker
02. svibanj 2024 07:24