BORNA JAKSIC Cropix
ULAGANJE U BUDUĆNOST

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić u Osijeku otvorio novi teren s umjetnom travom

‘Od srca zahvaljujem svima koji su radili na ovom projektu‘
Piše: HinaObjavljeno: 25. travanj 2023. 15:40

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić otvorio je u Osijeku novi teren s umjetnom travom na srednjoškolskom igralištu.

“Raduje me otvaranje umjetnog travnjaka u Osijeku, prekrasno je vidjeti ovoliki broj djece koja uživa u nogometu. To je ono što nas raduje i daje nam poticaj da i dalje ulažemo u nogometnu infrastrukturu širom Hrvatske. Znam koliko Grad Osijek izdvaja za sport i ulaže u infrastrukturu. Zato mi je iznimno drago da smo danas ovdje i da otvaramo još jedan teren s umjetnom travom, vjerujem da će netko od ove djece jednog dana dogurati i do A reprezentacije. Od srca zahvaljujem svima koji su radili na ovom projektu, Hrvatski nogometni savez i dalje će ulagati u infrastrukturu i otvarati nove terene u Osječko-baranjskoj županiji, ali i u cijeloj Hrvatskoj”, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa Marijan Kustić.

image
BORNA JAKSIC Cropix

image
BORNA JAKSIC Cropix

image
BORNA JAKSIC Cropix

image
BORNA JAKSIC Cropix

image
BORNA JAKSIC Cropix

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i prvi dopredsjednik Ante Vučemilović Šimunović, član Izvršnog odbora Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik komisije za infrastrukturu, glavni instruktor Petar Krpan, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš te operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i osječki gradonačelnik Ivan Radić, koji je uoči svečanog otvaranja u svom uredu ugostio delegaciju HNS-a, u društvu člana Skupštine zajednice osječkog sporta Alena Nađsombata, pročelnika Upravnog odjela za financije i fondove EU-a Davida Krmpotića i direktora Športskih objekata Roberta Seligmana.

“Zahvaljujem Hrvatskom nogometnom savezu na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem na ovoj hvalevrijednoj donaciji. Na ovom se igralištu, popularnoj Srednjiki, okuplja najveći broj i djece i rekreativaca igrajući nogomet i košarku. Grad Osijek nastavlja ulagati u sport, prošle godine smo uveli stipendije za petu i šestu kategoriju sportaša i jedan smo od rijetkih velikih gradova koji plaća prijevoz svim sportašima mlađih uzrasta. Nastavit ćemo i u budućnosti raditi na poboljšanju infrastrukture i na ulaganju u mlađe kategorije, ali i na suradnji sa svim sportskim klubovima na području Grada Osijeka”, rekao je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 18:23