Hoće li Laszlo Kleinheisler i Luka Ivanušec postati suigrači?

 GORAN MEHKEK Cropix
POSAO NA ČEKANJU

Propada li zvučno najavljivani dolazak Dinamovog pojačanja: ‘Ništa od toga, ostaje s nama do ljeta!‘

‘Mi smo mu ponudili novi ugovor, htjeli bi da ostane naš igrač i iduće dvije godine...‘
Piše: Darko RužićObjavljeno: 27. prosinac 2022. 18:10

Nema službenih komentara iz Gradskog vrta na vijesti o navodnom odlasku Laszla Kleinheislera u Dinamo. Ravnodušno svi reagiraju slijeganjem ramena iskazujući neobaviještenost o takvoj mogućnosti.

- Ne, puno puta smo već kazali kako niti jedne, baš nikakve službene ponude za transfer nekog našeg igrača, samim tim i Kleinheislera, nema. To što se piše da će u Dinamo znamo samo onoliko koliko pročitamo u medijima - veli Mateo Sučić, djelatnik Osijekove pres službe.

Pojasnio je čak i kako je i sam provjerio istinitost i ozbiljnost vijesti koja je ugledala svjetlo dana u razgovoru s direktorom kluba Vladom Čoharom, koji mu je odlučno izjavio da se s tim navodnim transferom baš ništa ne događa. Međutim, za vjerovati je kako gdje ima dima ima i vatre, jer baš doista neutemeljeno nije.

Dinamo je već ranije pustio priču o svom zanimanju za Osijekovog mađarskog reprezentativca, a dalje od toga ništa se nije dogodilo. No, tko zna, u Maksimiru, u Dinamu je vrtlog dvorskih pretumbacija i svašta je moguće. A do daljnjeg vrijedi ono što je kao službeni stav prvoligaša s Drave zasad zauzeo njegov sportski direktor Ivica Kulešević.

- Do ljeta Kleinheisler ima važeći ugovor i dotad će ostati s nama. Mi smo mu ponudili novi ugovor, predočili smo mu svoje uvjete, a on nama naše. Definitivan odgovor nam nije dao, ali nadamo se, htjeli bi da Laszlo ostane Bijelo-plavi i iduće dvije godine - kazao je Kulešević.

Ništa se, dakle, zasad nije dogodilo. Vrijeme će pokazati hoće li. I sam Kleinheisler sigurno ima o čemu razmišljati i njegova će riječ o svemu presuditi. Možda mu sadašnja ponuda novčanih uvjeta za ostanak u Osijeku izgleda nedovoljno izdašna, ali i sam mora voditi računa kako je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. Jer, u igračkim je godinama kada još puno može dati, pa i više i bolje nego što je davao dosad.

A za to mu, između ostalog, treba i odgovarajuća minutaža provedena u igri. U Osijeku je član udarne momčadi, a u Dinamu bi ga vjerojatno dočekala pozicija u čekaonici za neku moguću i povremenu rotaciju početnog sastava...

Linker
11. svibanj 2024 07:16