Mihael Žaper se spominje u kontekstu dolaska u Dinamo

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
TRAŽENI IGRAČ

Proširila se vijest o dolasku zvijezde Osijeka u Dinamo, menadžer otkrio: ‘Postoje i druge ponude...‘

Nakon Petra Bočkaja još je jedna zvijezda slavonskog prvoligaša povezana s dolaskom na Maksimir
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. svibanj 2022. 08:10

U nogometnim krugovima već neko vrijeme spominje se Dinamov interes za Mihaela Žapera. Nije tajna da su iz Dinama već slali i ponude prema Gradskom vrtu, koje su Osječani lagano odbijali. No, zadnjih tjedana i dana opet se priča kako bi Žaper mogao na kraju sezone prema Maksimiru, neki čak i tvrde i da je taj posao blizu realizacije.

Što se svote tiče, u Osijeku se nadaju barem četiri milijuna eura, što za Dinamo jest previše, ali nije ni to svota kojoj se Modri ne mogu približiti, a možda i Osijek malo spusti apetite. Pogotovo kad bi Žaper inzistirao na odlasku, Nenad Bjelica više je puta rekao da ne misli previše zadržavati igrače koji žele otići.

Što se odnosa Dinama i Osijeka tiče, dolazak Petra Bočkaja u jednom i odlazak Marina Leovca u drugom smjeru pokazao je da nema nepremostivih prepreka kad je posao u pitanju. No, Žaperov agent Andy Bara u subotu je kazao kako priča sa Žaperom i Dinamom (još) nema pravu podlogu.

"Dinamo je iskorak za svakog igrača, međutim, za Žapera imamo ponude iz inozemstva, primjerice, iz Italije i Njemačke, a svaki strani klub zna da bi ga iz Dinama morao dovesti za višu odštetu, stoga očekujem da će Žapera ipak pokušati dovesti odmah iz Osijeka", rekao je za Sportske novosti Andy Bara.

Linker
25. studeni 2023 19:57