Kohorta u Kranjčevićevoj

 RONALD GORSIC Cropix
FIJASKO NA ROĐENDAN

Razjareni navijači presreli autobus s igračima Osijeka i očitali im lekciju, morala je reagirati i policija!?

Bilo je i povišenih tonova, treneru Zekiću i igračima su poručili da očekuju bolje igre u nastavku prvenstva
Piše: SNObjavljeno: 27. veljača 2024. 19:26

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u četvrtfinalu u Kranjčevićevoj s 1:0 pobijedili Osijek, te tako pokvarili Osječanima 77. rođendan.

Pobjednički gol zabio je Robert Mudražija u 51. minuti, a u 86. minuti je kazneni udarac Osječanina Ramona Miereza obranio junak dvoboja vratar Zvonimir Šubarić.

Bila je to 53. međusobna utakmica Lokosa i Osijeka, ali prva u Kupu, te je došla samo četiri dana nakon što su isti akteri u Kranjčevićevoj remizirali u prvenstvu (1-1).

Iako je Osijek stvarao prilike, navijači nakon novog posrtaja ne mogu biti zadovoljni, a to su u ‘bliskom susretu‘ objasnili igračima svoje momčadi nakon utakmice.

Pripadnici Kohorte su, naime, nakon susreta u Kranjčevićevoj, presreli autobus kluba na autocesti Zagreb-Osijek. Dočekali su klupski autobus na jednoj benzinskoj postaji te odgovornima za poraz u Zagrebu u direktnom razgovoru sasuli sve u lice. Bilo je i povišenih tonova, treneru Zoranu Zekiću i igračima su poručili da očekuju bolje igre u nastavku prvenstva, a neugodni susret navodno je prekinula policija koja je brzo reagirala i rastjerala navijače.

Linker
18. listopad 2024 12:25