DAMIR KRAJAC Cropix
ŠTO ĆE ODLUČITI?

Sjajni veznjak uskoro napušta Rujevicu! Mogao bi završiti u Maksimiru, ali priča se da ga želi i Nenad Bjelica

Bivšem Dinamovom igraču istekao je ugovor, već od 15. lipnja bit će slobodan igrač
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. svibanj 2022. 14:34

Goran Tomić nije došao za trenera u Dinamo, ali jest napustio Rujevicu. Iz mnogih se informacija može iščitati da Riječane na ljeto čeka novi remont, novo preslagivanje svlačionice, u kojoj više neće biti nekih važnih igrača iz ove sezone. Jedan od njih je i Domagoj Pavičić.

Bivšem Dinamovom igraču istekao je ugovor, već od 15. lipnja bit će slobodan igrač, pa nije čudno što ga se u zadnje vrijeme spominje i kao mogućeg povratnika u Maksimir.

Pavičić je sigurno igrački napredovao od odlaska iz Dinama, zreliji je, u najboljim nogometnim godinama (28). Doduše, već neko vrijeme kruži i informacija da je Pavičić prvi izbor Gorana Tomića na odlasku u novi klub, gdjegod to bilo, da je bivši riječki strateg još prije nekog vremena pitao Pavičića je li zainteresiran i za odlazak na Bliski istok, ako tamo bude sljedeća Tomićeva stanica.

image
BOZIDAR VUKICEVIC Cropix

I sam Pavičić preferira odlazak u inozemstvo, sad je u idealnim godinama za inozemni transfer, čak i ako ne ode s Tomićem, prva opcija je neki klub izvan HNL-a. Kao slobodan igrač ipak ima veći izbor, sigurni smo da mu ne manjka upita i ponuda. No, isto tako, priča se i da bi ga Nenad Bjelica volio dovesti u Osijek, ali o njemu razmišljaju i u Maksimiru. Koliko su ozbiljni u tome, vidjet ćemo tijekom ovog prijelaznog roka. U ovom trenutku Dinamo ima puno igrača, prvo se nekih treba riješiti, no Pavičić nije skup, odnosno, besplatan je, a vjerojatno ne bi ostao imun na poziv svog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 06:01