DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ČEKA SE LIJEČNIČKI

Stigla je potvrda! Osijek nakon dugačke ‘borbe‘ za dva milijuna eura doveo veliko pojačanje

Završena je velika ovosezonska HNL sapunica, Lovrić će od sada braniti boje Bjeličine momčadi
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. veljača 2022. 17:10

Posljednji sati prijelaznog roka priuštili su pravu dramu sa sretnim krajem za navijače Osijeka - Kristijan Lovrić novi je bijelo-plavi! U posljednjim satima zimskog mercata Osijek i Gorica tražili su zajednički jezik oko transfera Kristijana Lovrića, igrača za kojeg Nenad Bjelica nikada nije krio kako mu je "tiha patnja".

Našla su se dva kluba u ranim jutarnjim satima izvjesnoj pat poziciji iako su se ipak približili u svojim stajalištima u odnosu na prvi kontakt ostvaren potkraj prošle godine. Šanse za realizaciju transfera još oko podneva bile su pola-pola, a kako su sati odmicali sve su više išle u korist dogovora i potvrde kako je prijelazni rok za klub iz Gradskog vrta bio ne sjajan nego spektakularan!

image
RONALD GORSIC/CROPIX

Dan je prolazio, ali službene potvrde posla nije bilo, no sve je više signala ipak upućivalo kako je dogovor sve bliže. Naravno, silna neizvjesnost i oprečne informacije koje su dolazile najteže su padale navijačima bijelo-plavih. Ono napeto iščekivanje kroz koje su prolazili prije samo mjesec dana očekujući potpis Mije Caktaša opet su morali proživjeti. Doduše, očekivanje vijesti oko Lovrića još je bilo i napetije jer u njegovom slučaju sutra nije postojalo, transfer tržnica zatvarala se u ponoć i zaključanom će ostati sve do ljeta.

Napokon, u kasnim poslijepodnevnim satima stigla je potvrda kako će Gorica biti obeštećena s oko dva milijuna eura, kako će Lovrić potpisati s Osijekom na četiri i pol godine. Ostao je još samo liječnički pregled kao posljednja formalnost velikom poslu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 05:04