Luka Branšteter, Jakov Karabatić

 VLADO KOS/CROPIX
VELIKI PEH

Strašna ozljeda napadača Osijeka. Tek se vratio, sad ga čeka operacija i duga pauza

‘U pitanju je isto koljeno s jednakom dijagnozom kao i uoči prve operacije u svibnju 2023.‘
Piše: SNObjavljeno: 07. veljača 2024. 20:43

Luka Branšteter, 21-godišnji igrač Osijeka, obnovio je ozljedu prednjih križnih ligamenata. Veliki je to peh za mladog talentiranog igrača, koji se tek tijekom zimskih priprema vratio na teren, a konkurirao je i za ligašku utakmicu protiv Rudeša. Vijest je objavio NK Osijek na službenim stranicama.

"Kakav peh za našem mladog napadača Luku Branštetera! Tek što se vratio nakon osmomjesečne stanke, uvjetovane operacijom prednjih križnih ligamenata, ponovno se ozlijedio, a u pitanju je isto koljeno s jednakom dijagnozom kao i uoči prve operacije koju je imao u svibnju 2023.

Sada je nužan novi operativni zahvat i jasno je da ga ponovno neće biti duže vrijeme na zelenom terenu. Branšteter se nesretno ozlijedio na jednom od prošlotjednih treninga kada je pucao ka vratima, no tijelo mu se u tom trenutku „zarotiralo“, opterećenje je ostalo na koljenu desne noge te su magnetska rezonancija i CT pregled pokazali i potvrdili re-rupturu ligamenata.

Kao što je poznato, Luka se na istarskim pripremama vratio redovitim treninzima bez ikakve poštede, zaigrao je protiv Celja i Fehervara i (asistirao Mierezu za pogodak) i bio pričuva u prvenstvenom dvoboju s Rudešom na startu proljetne polusezone. Sigurno se tada ponadao da bi u sljedećim utakmicama mogao dočekati svoju priliku i određenu minutažu, međutim, baš nije imao sreće.

Opet će mu trebati strpljenja i ustrajnosti u procesu oporavka, a mi mu želimo da sve još jednom izdrži na najbolji način, baš kao i tijekom prošle godine", piše u priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:24