Slavlje u Dinamovoj svlačionici

 Screenshot (Instagram, GNK Dinamo)
ŠOU U SVLAČIONICI

Totalna ludnica nakon drame u Osijeku: Pogledajte burno slavlje Dinamovih igrača na Opus Areni

Igrači zagrebačkog kluba pjesmom su proslavili veliki preokret i nova tri boda
Piše: SNObjavljeno: 04. rujan 2023. 06:38

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja pobijedio Osijek s 2:3 premda je do 70. minute gubio s 2:0.

Osijek je poveo 2:0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no "Modri" su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87-11m, 90+9-11m).

Dramatična pobjeda burno se nakon utakmice proslavila u Dinamovoj svlačionici, pjesma igrača zagrebačkog kluba orila se hodnicima Opus Arene.

Izjave trenera:

Sergej Jakirović morao je biti zadovoljan. Njegova momčad okrenula je već izgubljenu utakmicu, vratila se nakon dva gola minusa i Osijek napustila s tri boda

- Ušli smo jako dobro u utakmicu, ali nismo realizirali šanse, bili smo 10-15 minuta u nokdaunu nakon prvog gola Osijeka. Morao sam brzo mijenjati, nakon što smo dobili prejeftin drugi gol odlučili smo riskirati sa svime ofenzivnim što smo imali. Nismo se predavali, VAR je vidio jedanaesterce i uzeli smo tri boda što nam je važno u ovom trenutku - kazao je trener Dinama.

Rok za prijavu kadra za Konferencijsku ligu istječe u ponedjeljak u ponoć, a do tada će u Maksimir stići još poneko ime.

- Ja sam već govorio nema kompletnu sliku o kadru tko što može, probat ćemo u stanci organizirati utakmicu. Sosa bi trebao potpisati na posudbu iz Bologne. Dovest ćemo po jednog igrača u svakoj liniji - najavio je Jakirović.

Osijeku se na kraju o glavu obio festival promašaja. Ali o kaznenim udarcima koje je dosudio Zebec još dugo će se pričati. Tomas se nije mogao suzdržati.

- Još sam u šoku. Da ovakav sudac koji je godinu dana izbivao s terena da sudi derbi. Od samog početka je izgubio kontrolu nad utakmicom svirao kontra faule. Vidjela je cijela Hrvatska, dobivam poruke, ljudi me zovu, govore da je ovo sramota za hrvatski nogomet - zagrmio je trener Osijeka. (Gradimir Đukarić)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 05:16