Nenad Bjelica

 DAMIR ŠKOMRLJ/CROPIX Cropix
POTRES U GRADSKOM VRTU

‘U Osijeku očito nešto nije u redu! Ali, zašto baš sada? Pa uprava mora biti iza trenera i igrača...‘

Bivši napadač kluba iz grada na Dravi prokomentirao je aktualnu situaciju između trenera i uprave.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. svibanj 2022. 12:43

Trenutak u kojem je fokus s terena prebačen u klupske hodnike nije mogao biti gori smatra nekadašnji napadač Bijelo-plavih i strijelac 29 prvenstvenih golova u dresu Osijeka Goran Ljubojević.

- Nisam u svlačionici ni klubu da znam koliko je utjecalo na momčadi, ali sigurno da nije bio dobar tajming pogotovo jer se Osijek još uvijek bori za titulu. Ne znam zbog čega se sve baš sada dogodilo, možda ima neki razlog za koji ne znamo. Situacija u klubu vjerojatno nije dobra, vjerojatno nešto ne štima, je li došlo do takvog pucanja međuljudskih odnosa da se to moralo baš sada dogoditi... Svi navijači i mi koji volimo NK Osijek čekamo taj naslov, a klub je ove sezone imao veliku šansu, ona još uvijek postoji, ali mi se čini da je atmosfera loša - kaže Ljubojević.

image

Goran Ljubojević za vrijeme igračkih dana

DORIAN HORVAT/CROPIX Cropix

A utakmica idućeg kola, protiv Dinama na Maksimiru, trebala je biti utakmica odluke za Osijek.

- Ta utakmica je mogla biti utakmica za naslov, gdje je Osijek sam mogao odlučivati o sebi međutim dogodio se kiks protiv Istre. Sa sportske strane ja se nadam da će se Mile Škorić vratiti jer on nam drži zadnju liniju i što se tiče sigurnosti i što se tiče kvalitete. Čim njega nema, u zadnja dva kola Osijek je primio pet golova i to je veliki problem. Za osvajanje naslova je bitan svaki detalj, od dobre atmosfere, motivacije, spremnosti igrača, da uprava naravno bude iza trenera i momčadi. Međutim, očito nešto nije u redu, ali odabran je krivi tajming i to je najveći problem - zaključio je naš sugovornik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 01:54