Impresivno zdanje na Pampasu

 BRUNO MIOČ/NK OSIJEK
OSIJEK RAZVESELIO NAVIJAČE

Ulaznice za najmoderniji stadion u Hrvatskoj jeftinije su nego za Maksimir, Poljud i Rujevicu

Klub će imati dan otvorenih vrata kako bi navijači obišli tribine i izabrali mjesta koja žele kupiti
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 29. lipanj 2023. 05:51

Poznate su cijene ulaznica koje će iduće sezone vrijediti na Pampasu. Puno se u posljednje vrijeme nagađalo, ali na kraju će iznos za godišnju ulaznicu biti i više nego korektan i prihvatljiv, pogotovo što će se u prodaji naći obiteljski paketi koji će ih učiniti financijski još dostupnijima, a prigodna cijena važit će i za umirovljenike za koji je predviđen sjeverozapadni sektor.

Može i na rate

Također, kupovinu će olakšati i to što će se sezonske ulaznice iznad određenog iznosa (navodno 70 eura) moći plaćati i na rate. U odnosu na cijene godišnjih ulaznica koje su vrijedile u Gradskom vrtu, navijači će trebati izdvojiti veći iznos, ali i dalje manji nego što plaćaju navijači Dinama, Hajduka ili Rijeke na svojim stadionima. Naime, cijene sezonskih ulaznica na najmodernijem stadionu u Hrvatskoj, u kojoj će svaka od 13.005 stolica biti pod krovom, niže su od iznosa godišnjih paketa za Maksimir, Poljud ili Rujevicu.

Uglavnom, uz plaćenu klupsku članarinu od 15 eura, navijači će svoje mjesto na zapadnoj tribini, ovisno o sektoru, platiti 150 odnosno 250 eura, dok će mjesto na istočnoj tribini, ono najskuplje u središnjem sektoru, platiti 120 eura za čitavu sezonu. Središnji dio južne tribine, odnosno, sektor na kojem će biti smještena Kohorta, koštat će 50 eura, a rubni dijelovi 70 eura. VIP godišnja ulaznica iznosit će 1.250 eura.

Umirovljenici će sezonsku kartu za svoj sektor platiti 50 eura. Oni koji nisu članovi kluba plaćat će dvostruko veću cijenu, a pritom će klub olakšati navijačima tako što će pripremiti obiteljske pakete koje će ulaznice učiniti još dostupnijima. U klubu su se odlučili kako će u subotu između 17 i 20 sati organizirati dan otvorenih vrata kako bi svi navijači obišli tribine i izabrali ne samo sektor nego i mjesta koja žele kupiti, ali i dobili podrobnije informacije o samim paketima ulaznica. Prodaja ulaznica počet će idućeg tjedna, a pravo prvootkupa imat će članovi kluba iz prošle sezone, odnosno, vlasnici pretplatničkih ulaznica za Gradski vrt kojih je prošle sezone bilo oko 4.300.

Godišnje ulaznice vrijedit će, inače, za sve HNL utakmice, utakmice Hrvatskog kupa kojima će domaćin biti Osijek, prijateljske utakmice koje će se igrati na Pampasu, ali i za utakmicu 2. pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, u kojem će Bijelo-plavi igrati protiv mađarskog ZTE.

Tribine Pampasa u subotu će prvi puta primiti navijače, doduše, u razgledanju, a iz kluba su se pohvalili kako će kamp koji se nalazi podno stadiona uskoro biti kompletno u funkciji. Prvi od ukupno sedam terena, s hibridnom podlogom identičnom onom na glavnom travnjaku, početak priprema dočekao je spreman.

Ide svome kraju

Preostalih šest, po tri s prirodnom i umjetnom travom, upravo se uređuje.

”Za razliku od glavnog i prvog pomoćnog terena gdje se trava sijala na hibridni dio, na terene koji će biti s prirodnom travom ista dolazi u rolama te se postavlja na prethodno pripremljenu podlogu. Ranije se pristupilo dovršetku drenaže i navodnjavanja, a nakon dovršetka postavljanja podloge pristupit će se opremanju istih golovima, te dovršetku malih tribina”, objavili su iz kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 09:15