Trenutak u kojem je Vušković tješio Živkovića

 Screenshot/Max Sport
SPORTAŠI OD GLAVE DO PETE

VIDEO: Emotivan susret hrvatskih dragulja, pogledajte kako je Vušković tješio uplakanog vršnjaka

Dvojac se poznaje iz reprezentativnih kategorija, a trenutno obojica igraju za vrstu do 17 godina
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 01. ožujak 2023. 21:51

Utakmicu četvrtfinala hrvatskog Kupa u kojemu je Hajduk svladao Osijek (2:1) na Gradskom vrtu obilježili su pogoci dvojice najmlađih igrača na terenu, Luke Vuškovića kod Hajduka (16 godina i pet dana) te Filipa Živkovića za Osijek (16 godina i sedam mjeseci). Režiser je uhvatio trenutak nakon utakmice kad je uplakanog Živkovića nakon poraza tješio upravo njegov suparnik Vušković. Dvojac se inače poznaje iz mladih selektivnih vrsta Hrvatske nogometne reprezentacije i pred njima je svakako blistava budućnost.

Emotivan trenutak dvojice 16-godišnjaka pogledajte od 6:54 do 7:04 na videu ispod.

Vušković imao je postigao pogodak u 21. minuti susreta prebacivši loptu glavom preko vratara Osijeka Marka Malenicu. Postao je tako najmlađi strijelac u povijesti kluba.

- Jako mi je drago prije svega zbog prolaska momčadi, a zatim i zbog mojeg pogotka kojega bi posvetio svojem bratu (Mario). Opet, najbitniji su rezultati kluba, to je nešto što mi je svakako u prvom planu - rekao je Vušković.

Za razliku od Luke koji je startao od prve minute, Živković je ušao u 73. minuti umjesto Josipa Špoljarića, zabio je za smanjenje vodstva i na kraju konačan rezultata u 83. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 11:01