GORAN SEBELIC Cropix
NEVIĐENA SITUACIJA

VIDEO: Je li ovo najtragičnijih 15 minuta nekog igrača u novijoj povijesti SHNL-a?

Dva autogola i ozljeda: teško da je Luka Jelenić (24) mogao zamisliti goru utakmicu od one u Puli
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2024. 22:21

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Osijek rezultatom 2:1 u prvoj utakmici 9. kola SuperSport HNL-a. Tragičar Osijeka bio je stoper Luka Jelenić (24), koji je postigao dva autogola.

Istra je povela već u 12. minuti nakon odlične ofenzivne akcije, koju je Heister finiširao odličnih prizemnim ubacivanjem pred Malenicu, a Jelenić je sam gurnuo loptu u mrežu u želji da spriječi Lawala. Drugi put je "zakuhao" deset minuta kasnije, još jedna razrađena akcija Istre bila je kobna za Osijek.

Lekouiry je s lijeve strane odlično ubacio povratnu na Lisicu, čiji je udarac s pet-šest metara, uz pomoć nes(p)retnog Jelenića opet završila u mreži nemoćnog Malenice.

Kao da mu to nije bilo dosta, tri minute nakon toga našao se u zračnom duelu s Lawalom, sudarili su se glavama te je ostao ležati na tlu. Izvukao je deblji kraj, morao je napustiti igru, u 26. minuti utakmice zamijenio ga je Nail Omerović.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Trećom pobjedom Puljani su došli do 11 bodova i skočili na šesto mjesto, potisnuvši na sedmu poziciju Osijek koji ima bod manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. listopad 2024 22:21