CROPIX, SN
ODGOVOR IZ MAKSIMIRA

Zdravko Mamić poručio: ‘Takvo ste mi vino točili da sam kupio Bočkaja!‘ Sad je stigao jasan odgovor iz Dinama

‘Ovaj transfer je kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz Bočkaja iz Osijeka u Dinamo‘
Piše: SNObjavljeno: 27. prosinac 2021. 16:42

Glasno je danas u hrvatskoj javnosti odjeknula poruka bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića kako je on zaslužan za transfer Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo.

"Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja", izjavio je Mamić na snimci koja je procurila s proslave Badnjaka, uz dodatak: 'Ali, to je samo početak!'

Priča je poznata. Dinamo je upravo na Badnjak objavio kako je Petar Bočkaj, jedna od glavnih zvijezda Osijeka, velikog konkurenta u borbi za naslov, novo maksimirsko pojačanje.

Naravno da je transfer zabolio navijače Osijeka, dan poslije oglasio se i Nenad Bjelica te objasnio kako je odluka o prodaji Bočkaja isključivo njegova i uz to još najavio dolazak pojačanja.

Što se Dinama tiče, Zdravko Mamić danas je opet uzburkao vode, jasnom porukom da on i dalje upravlja bitnim procesima u zagrebačkom klubu.

Zanimljivo je čuti što na sve ovo kažu u Maksimiru, Dinamov odgovor na upit Sportskih novosti prenosimo u cijelosti.

"GNK Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz NK Osijek u GNK Dinamo.

Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava GNK Dinamo te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navode iz vašeg upita. Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u NK Osijek kao dio transferne odštete.

Uprava GNK Dinamo nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače", stoji u odgovoru Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 04:20