DAMIR KRAJAC Cropix
IZJAVE TRENERA

Zekić: Bila je ovo teška, vjerojatno i negledljiva utakmica; Čabraja: Nisu napravili ni jednu šansu u 90 minuta

Mierez je pogodio za veliki remi kojim su Osječani zadržali pet bodova prednosti ispred Lokosa
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2024. 19:58

Lokomotiva i Osijek su odigrali 1:1 na stadionu u Kranjčevićevoj. Domaći sastav poveo je u 31. minuti pogotkom Arta Smakaja, a konačnih 1:1 postavio je Ramon Mierez iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, nakon utakmice je izjavio:

- Nije ovo bilo ništa novo, već smo mnogo puta ove sezone izgubili bodove u smiraju utakmice. Limitirali smo Osijek, nisu nam napravili ni jednu šansu tijekom 90 minuta, sve su temeljili na dugim loptama prema Mierezu. I onda je bio dosuđen taj kazneni udarac... Bila je to rastrgana utakmica, s dosta htijenja i trke, ali bez izrađenih akcija i prilika. Ovo nam je već deveti remi, na tih smo devet utakmica sedam puta vodili i primali pogotke pri kraju dvoboja. Već u utorak igramo s Osijekom u Kupu i siguran sam samo u jedno - ta utakmica neće završiti bez pobjednika – rekao je Čabraja.

Zoran Zekić, trener Osijeka, komentirao je:

- Bila je to teška utakmica, za gledatelje vjerojatno i negledljiva. Rezultat je na kraju realan, primili smo čudan pogodak, kao i u Puli, tada smo ušli u nervozu i nismo dobro izgledali. Nije lako igrati s Lokosima, opet se to pokazalo, vidjet ćemo kako će to izgledati u u utorak, u našem međusobnom kup- okršaju. Nadam se da ćemo biti kvalitetniji, igrački i rezultatski – kaže Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 15:04