Zoran Zekić

 ROBERT FAJT Cropix
JASNA PORUKA TRENERA

Zekić više neće šutjeti: ‘Neki moraju sjesti sami sa sobom i vidjeti kako pomažu momčadi. Predugo ovo traje‘

Kreće borba za mjesta u momčadi Osijeka, prvi ispit već ove srijede
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. studeni 2023. 14:33

Black Friday ponuda u Opus Areni trajala je od početka studenog. Samo jedan od mogućih devet bodova osvojili su Bijelo-plavi od početka mjeseca, a ono što posebno brine su dvije uzastopne utakmice bez trijumfa pred svojim tribinama.

Prvenstvena stanka došla je zbog toga za Osijek u pravom trenutku. Nakon što je, kako je rekao, od svoga povratka među Bijelo-plave odradio više utakmica (čak šest u samo 20 dana) nego treninga, Zoran Zekić dobit će napokon konkretno vrijeme za rad. Ponedjeljak je još bio slobodan dan, a već od utorka u Opus Areni podiže se radna temperatura. Loši ulasci u utakmice u posljednjih nekoliko nastupa nešto je što je trenera Bijelo-plavih izbacilo iz takta, a Zekić jednostavno više nije imao druge nego poručiti svojim igračima kako počinju od nule. Borba za mjesta u momčadi tek počinje.

- Moramo se i karakterno preispitati, a neki pojedinci moraju sjesti sami sa sobom i vidjeti kako pridonose klubu i kako pomažu momčadi. Predugo to traje. Naravno, neću nikoga prozivati, ali su neke stvari u životu i nogometu vrlo jasne i moramo to riješiti. Nisam primoran davati šansu nekome zato što ima status kakav je imao ili ga treba imati.

Osijek će vrijeme prvenstvene stanke iskoristiti i za jednu provjeru. Bijelo-plavi će u srijedu put Iloka gdje će obilježiti stogodišnjicu osnutka Fruškogorca. Utakmica s članom 1. županijske nogometne lige igrat će se s početkom u 16 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. studeni 2023 14:35