DAMIR SKOMRLJ Cropix
BRUTALNO ISKREN

Bivši kapetan Hajduka: ‘Sve smo riješili, sad je sve lakše. Ova napetost borbe za naslov prvaka nas je ubijala‘

Hrvoje Vejić analizirao je Jadranski derbi, nakon kojeg su Bijeli ispali iz utrke za trofej
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. travanj 2024. 10:20

Hajduk je porazom na Rujevici ostao bez izgleda za osvajanje trofeja ove sezone, naglasio je bivši kapetan Bijelih Hrvoje Vejić u svojoj analizi Jadranskog derbija.

U kolumni za Dalmatinski portal, Vejić piše:

‘‘Došli smo na Rujevicu ranjeni, ali ipak vjerujući da se možemo pobjedom vratiti u igru za naslov, no sve je palo u vodu i trebamo se što prije okrenuti pripremama za novu sezonu‘‘.

Istaknuo je kako je Rijeka bila bolja.

‘‘Hajduk je pokušavao i imati posjed i napadati visoko. I ništa od toga nije funkcioniralo. Rijeka je pokazala šampionski gard, dominirala od početka do kraja, ostavila nas bez udarca u okvir gola u utakmici u kojoj moraš pobijediti‘‘.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Dodao je kako je sad priča gotova te da treba gledati prema naprijed.

‘‘Sve smo riješili, sad je sve lakše, ova napetost borbe za naslov prvaka nas je ubijala. Da možemo ovoliko loše, nismo vjerovali ni sami. Treba se od sutra okrenuti novoj sezoni, zaboraviti ovo što prije. Lažna nada najviše boli, a to je ono što smo dobili od predsjednika na vrhu, sportskog direktora koji se pokazao samo kao sjajan sprinter, do trenera i igrača. Kako bi rekao Richard, znači k......‘‘, piše bivši kapetan Hajduka.

Na kraju i Vejićeva poruka sportskom direktoru Nikoličiusu i igračima:

‘‘Iskreno, ne nadam se više ničemu, samo želim vidit da Mr. Football stavi još jednom #bitcetogajos, pa da svi poludimo od ushićenja. Šteta, mogla je ova sezona završiti puno bolje, da igrači nisu smjenjivali i postavljali trenere, trebao je svatko samo raditi svoj posao. Jednostavno je‘‘, zaključuje Hrvoje Vejić.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 01:04