Goran Tomić i Nenad Bjelica

 VLADO KOS/CROPIX
REAKCIJE TRENERA

Bjelica: Osijek ima sjajnu ekipu, a normalno da je treba malo prilagoditi igraču kao što je Caktaš!

Tomić: Izveli smo formaciju s kojom smo htjeli uzeti sva tri boda, ali nije to izgledalo dobro...
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. veljača 2022. 20:27

Tri puta je ove sezone Osijek igrao protiv Rijeke, osvojio je sedam od devet mogućih bodova, a u tih 270 minuta najefikasniji napad lige nije uspio zabiti gol bijelo-plavima

- Zasluženo smo pobjedili, na kraju je sretan gol na kraju nagrada za sve što smo uložili u utakmici - komentirao je Nenad Bjelica nakon utakmice u kojoj je ostvario 35. trenersku pobjedu na klupi Osijeka i tako se izjednačio s učinkom Stanka Mršića koji ga je nekoć vodio. Otkako je Prve HNL samo dvojica trenera Osijeka, Ivo Šušak i Zoran Zekić, ostvarili su više ligaških pobjeda.

POGLEDAJTE AUTOGOL ODLUKE U GRADSKOM VRTU:

Suočen s izostancima Bjelica je napravio nekoliko izmjena pa je Kleinheisler započeo kao lijevo krilo, dok je Fućak bio najistureniji napadač. Caktaš je, pak, imao nešto povučeniju ulogu.

- Laszlo je već jesenas igrao na lijevom krilu, Fućak je u Orijentu igrao u špici, ali pokazali su kako se mogu adaptirati i na te pozicije. Naravno, kada u kadru imate igrača kao što je Caktaš morate malo prilagoditi momčad njemu, on može napraviti višak, opasan je iz drugog plana... Još jednom se pokazalo kako Osijek ima sjajnu ekipu - zaključio je Bjelica.

Goran Tomić bez boda u Gradskom vrtu je ostao u 85. minuti.

- Formacija koju smo izveli govori kako smo došli po pobjedu i tri boda, ali nije to dobro izgledalo, pogotovo u prvom dijelu. Mi se moramo sada skoncentrirati na prvu iduću utakmicu i Šibenik - kazao je trener Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:08