MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
‘ON JE NAŠA BUDUĆNOST‘

Čabraja nakon pobjede: ‘Dugo nisam imao ovako sretan Uskrs!‘, Tomić: ‘Nismo imali raspoloženih pojedinaca‘

Nakon okršaja Lokomotive i Rijeke u 31. kolu Prve HNL oglasili su se treneri
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2022. 23:09

Lokomotiva je s 2:1 slavila protiv Rijeke i time im praktički upropastila sve šanse za ovosezonsku titulu, iako su se izgledi za prvo mjesto i uoči ovog dvoboja svodili samo na teoriju. Rijeka je dominirala većim dijelom susreta, međutim tinejdžeri Luka Stojković i Lukas Kačavenda riješili su susret u korist Lokosa.

Trener Silvijo Čabraja nije skidao osmijeh s lica:

"Zadovoljan sam, naravno. Dugo mi nije bio ovako sretan Uskrs. Igrali smo ozbiljan nogomet, odgovoran u fazi obrane, a i zabili smo iz prilika koje smo stvorili. Danas smo promovirali Stojkovića, a promovirat ćemo ga i dalje, on je 2005. godište i on je naša budućnost. Imamo mladu ekipu, ugodno je raditi s njima. Tu je i Mate Maleš, ali htio bih pohvaliti sve svoje igrače koji cijelu sezonu igraju na jednome visokom nivou. Vidjet ćemo što će biti u prijelaznome roku", poručio je Čabraja.

Goran Tomić je izašao pred kamere ponešto suzdržaniji od svojega kolege:

"Čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Ne znam što reći. Prvo poluvrijeme, što se igre tiče, bili smo dobri. No danas smo bili izuzetno loši u posljednjoj liniji, oko 30 metara od gola, bilo je puno loših odluka i loših reakcija. Falilo nam je i boljih odluka u realizaciji, bilo je tu loših centaršutova. Šokirali su nas odmah na početku drugoga poluvremena, mi smo pokušavali, ali nismo imali raspoloženih pojedinaca. Dogodio se loš moment kakav se događa svim momčadima, no moramo se iz toga izvući. Slijedi Osijek, vrlo bitna utakmica i za njih i za nas. Moramo izaći iz ovoga negativnog niza te zadovoljiti naše navijače", zaključio je Tomić.

Rijeka će idućeg vikenda igrati derbi s Osijekom na Rujevici. Dinamo je vodeći sa 66 bodova, slijedi Osijek sa 64, Hajduk ima 59, a Riječani 55.

Linker
24. travanj 2024 12:37