Silvjio Čabraja

 JOSIP BANDIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Čabraja: Ostali smo bez važnog igrača za Hajduk. Đalović: Kazneni udarac? Ne bih to komentirao

Stručnjak na klupi Lokosa vjerovao je da će njegovi igrači sačuvati pobjedu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. listopad 2024. 20:56

Lokomotiva i Rijeka remizirali su 2:2 na otvaranju 10. kola SuperSport HNL-a na Kranjčevićevoj. Radeljić je sjajnim pogotkom doveo Rijeku u vodstvo, zatim su Karačić i Čop s bijele točke režirali preokret, da bi Smolčić postavio remi. Evo kako su treneri prokomentirali utakmicu.

Prvi je govorio Silvijo Čabraja, stručnjak na klupi Lokosa.

- Do zadnjih desetak minuta dobro smo se branili i čuvali prednost, limitirali smo Rijeku, koja nam do te završnice nije stvorila ozbiljnu priliku. Na žalost, pokleknuli smo u 90. minuti nakon prekida, očito je igračima pala koncentracija i nismo izdržali. Kao da se pojavila panika u našim redovima, ne znam zašto je to bilo tako, morali smo mirnije utakmicu privesti kraju. Naravno da nam je žao zbog toga, držali smo rezultatsku prednost i vjerovao sam da ćemo sačuvati pobjedu. Ali, nismo uspjeli.

Lokosi u sljedećem kolu gostuju u Splitu kod Hajduka...

- Ostali smo za tu utakmicu bez Goričana, koji je dobio treći žuti karton. Opet smo, dakle, u problemu, ali za taj dvoboj možemo računati na srednjeg braniča Kolingera. Idemo se u Split nadigravati i pokušati uzeti bodove – rekao je Čabraja.

Trener Rijeke Radomir Đalović kaže da su zaslužili barem bod.

- Bila je to zanimljiva utakmica, u koju smo lošije ušli, ali smo ipak poveli. I nakon tog gola morali smo odvesti utakmicu u mirne vode, morali smo zabiti drugi pogodak, međutim odmah smo, nakon samo tri minute, primili zgoditak i sve je opet bilo na početku. U nastavku smo krenuli agresivnije, ali dogodio se taj kazneni udarac, kojeg ne bih komentirao, kao ni suđenje općenito. Na kraju smo zasluženo izjednačili, imali smo još neke situacije za postizanje pogotka i trebamo žaliti za sva tri boda.

Ovo je bio treći uzastopni remi Rijeke. Što nedostaje za pobjedu?

- Moramo sve dobro analizirati, posebno ovu utakmicu. U ranijim smo utakmicama bili odlični u obrani, ali je nedostajala napadačka konkretnost. Protiv Lokomotive smo, posebno u drugom dijelu, napadački bili dobri, očekujem da ćemo tako nastaviti i u dolazećim utakmicama, te da ćemo opet početi pobjeđivati – govorio je Đalović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. listopad 2024 20:57