Adam Ihse/Afp/Profimedia
TRENER RIJEKE

Đalović: ‘Evo zašto mi je Radeljić onako dotrčao. Obećajem da u četvrtak idemo još jače‘

Rijeka je prvi puta nakon skoro šest godina Osijek napustila s punim plijenom
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 23:26

Rijeka je prvi puta nakon skoro šest godina u HNL-u napustila Osijek s punim plijenom. Golovima Stjepana Radeljića i Marca Pašalića slavili su 2:0 na Opus Areni. Trener Rijeke Radomir Đalović bio je zadovoljan viđenim od svoje ekipe.

- Zasluženo smo pobijedili, skidam kapu momcima. Pokazali su kako se boriti za Rijeku. Nismo u Osijeku pobijedili od 2018. Nemam što reći nego veliki "respect" za moju momčad - dao je svoje prve dojmove Đalović.

Nakon što je Radeljić zabio prvi gol, dotrčao je ravno u naručje trenera Đalovića.

- Rekao sam mu prije "Radelja, vrijeme je da postigneš gol". Zato je kada je zabio došao do mene - objasnio je potez svog stopera trener Rijeke.

Rijeka je u potpunosti limitirala Osijek, a "posljednji" udarac domaćoj ekipi zadali su aduti s klupe.

- Morali smo malo osvježiti jer nas čeka važna utakmica u četvrtak. Oni mogu trčati koliko treba, ali mi smo tu da procijenimo i čuvamo momčad - rekao je Đalović.

Nakon toga trener Rijeke je još jednom čestitao svojoj momčadi na odličnoj utakmici i najavio "utakmicu sezone" protiv Olimpije u playoffu Konferencijske lige.

- Dajem sve od sebe, ali u ovom trenutku sam najmanje bitan ja. Bitni su ovi momci koji su izginuli za dres. Koji su pokazali karakter nakon lošijeg rezultata protiv Olimpije. Mogu obećati da ćemo ići još jače nego danas i napraviti sve da uđemo u Konferencijsku ligu - zaključio je Đalović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:02