Niko Janković

 DAMIR KRAJAC Cropix
RIJEKA NA VRHU HNL-A

Đalović: ‘Jednu stvar nisam želio spominjati igračima‘. Vidović: ‘Možda nismo zaslužili izgubiti...‘

Sjajan pogodak Nike Jankovići rezervirao je tri boda klubu s Kvarnera
Piše: Toni RoićObjavljeno: 14. rujan 2024. 23:27

Sjajan pogodak Nike Jankovića rezervirao je Rijeci slavlje na gostovnju kod Gorice, ali i prvo mjesto nakon šest odigranih utakmica u SuperSport HNL-u. Momčad s Kvarnera dostigla je Hajduk, plus što broji bolju gol razliku. Evo kako su treneri prokomentirali ogled u Velikoj Gorici.

- Mislim da smo nakon Kup utakmice od 120 minuta odradili kvalitetno posao protiv Rijeke, kojoj nismo u prvom dijelu dozvolili ništa osim udarca glavom Gojaka. U drugom poluvremenu Rijeka je uzela inicijativu, a mi smo zaspali u situaciji kada su Andrić i Janković odigrali dupli pas, a onda Janković vrhunski pogodio. Nama je nedostajao samo gol, imali smo tri-četiri situacije koje smo mogli bolje završiti. Opet smo protiv Riječana bili blizu prekida lošeg niza, možda nismo zaslužili izgubiti, ali ako ne zabiješ gol, to je tako - rekao je poraženi stručnjak Rajko Vidović.

- Jako teška utakmica kao što smo predvidjeli, po zahtjevnom terenu na kojeg smo se morali adaptirati. Veseli me što smo u tome uspjeli i odigrali mušku, pravu utakmicu, u kojoj su moji igrači izgarali baš za svaku loptu. Zato i smatram da je za taj jedan postignuti gol naša pobjeda i zaslužena. Sigurno su moji igrači imali u podsvijesti i da nas ova tri boda vode na prvo mjesto, iako im to nisam spominjao. Lijepo je da smo tu gdje jesmo, koliko god bili svjesni da je odigrano samo šest kola i sezona je tek na početku - zaključio je riječki trener Radomir Đalović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. rujan 2024 23:28