RONALD GORSIC Cropix
U RAZGOVORU ZA NOVU

Damir Mišković progovorio o smjeni Željka Sopića: ‘On je divan dečko, bili smo pošteni prema njemu‘

Idemo dalje, u nogometu je sve normalno i sve nenormalno - komentirao je Mišković
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. kolovoz 2024. 20:51

Predsjednik Rijeke Damir Mišković u razgovoru za Novu TV rekao je kako je neuvjerljiva igra glavni razlog zašto je Željko Sopić dobio otkaz.

- Struka je odlučila da trebamo napraviti neke promjene. Sopić je divan čovjek i dečko, pošteno je odradio, ali struka se odlučila za promjene i tako smo napravili. Nismo izgledali dobro zadnjih nekoliko utakmica, ali struka je odlučila tako, došli su do mene i to je najbolji put. Bili smo pošteni prema njemu, on je isto pošteno odradio i ne bih ulazio u neke detalje - rekao je Miškovićn koji je demantirao tvrdnje kako je treneru uvjetovao koji igrači moraju igrati.

- Mediji to uvijek preuveličaju.U 13 godina otkako sam predsjednik nikad nikome nisam rekao tko mora igrati i tko ne mora. To je odabir trenera, oni sami odabiru - rekao je.

Prošle je godine klupu Rijeke Sergej Jakirović napustio samo nekoliko dana prije europske utakmice protiv Lillea i preuzeo Dinamo. Ovoga ljeta Mišković je dao otkaz Sopiću samo dva dana uoči uzvratne utakmice trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu

- To su dvije različite stvari, svatko okreće priču kako njemu paše. Idemo dalje, u nogometu je sve normalno i sve nenormalno - komentirao je Mišković.

Do kraja prijelaznog roka na Rujevici bi moglo biti odlaznih transfera. Mišković je potvrdio kako Franjo Ivanović ima izlaznu klauzulu od četiri milijuna eura, dok je za Marca Pašalića postavljena cijena od šest milijuna eura.

- Najbliži odlasku će biti onaj za kojeg dobijemo ponudu. Pregovori su i za Pašalića i za Ivanovića, ali ima još tjedan dana do kraja prijelaznog roka. Da, Istina je da Ivanović ima otkupnu klauzulu, a za Pašalića bi šest milijuna eura bila realna cijena - zaključio je Mišković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:08