Jorge Obregon

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
ISPAD BIJESA

Dok je Maksimir salutirao Ademiju, događao se šou na riječkoj klupi. Jakirović: ‘On će biti kažnjen‘

Kad je shvatio da neće ući u igru, Jorge Obregon iskaljivao se na opremi za zagrijavanje i bočicama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2023. 07:27

Potkraj nedjeljnog dvoboja Dinama i Rijeke, već kod konačnog rezultata (1:0) došlo je do komešanja uz teren, kod gostujuće klupe. U 85. minuti utakmice na teren je, baš kod izlaska Arijana Ademija ušao Gabrijel Rukavina, dok je istovremeno gostujući trener Sergej Jakirović u igru umjesto Matije Frigana poslao Denija Jurića.

Nitko od spomenutih ne zaslužuje titulu glavnog protagonista ove priče, već ona pripada Jorgeu Obregonu. Rijekina "devetka" naprosto je poludjela kad je shvatila da neće ući u igru. Prednost je u izmjeni kod napadača dobio Jurić, a Obgregon je u trenutku kad je trener Jakirović zvao Jurića najprije demonstrativno skinuo markirni dres za zagrijavanje, dvaput ga šutnuo nogom, a onda isto to ponovio i s dvjema bočicama za vodu, prenosi Novi list.

Nakon šuterskog treninga s opremom za zagrijavanje i hidraciju, Obregon je počeo nevoljko mahati rukama i gestikulirati uz verbalno čašćenje svih prisutnih na španjolskom. Nije trebalo dugo čekati na reakciju trenera Jakirovića nakon utakmice:

- Naljutio se jer je zaboravio osnovno, dres. Ostao mu je u svlačionici, ali to nije bio moj problem. To govori i koliko je bio unutra. Na zagrijavanje se ide u dresu, a zatim se samo stave kostobrani i ulazi se u igru. Sigurno će biti kažnjen zbog toga - rekao je trener Jakirović na press-konferenciji nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 17:13