Gonzalo Garcia (arhiva)

 NIKSA STIPANICEV Cropix
ŽESTOKO NA DROSINI

Eksplozivni derbi podijelio i trenere: ‘Garcia je ulazio u naš prostor‘; ‘Klupa Rijeke je provocirala Ercega‘

Svega je bilo u regionalnom derbiju u kojem je Rijeka na kraju slavila s 2:0 na Aldo Drosini
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 03. ožujak 2023. 20:42

Poslije utakmice Istre i Rijeke bilo je gužve na terenu, koja se nekako smirila, a svjedoci kažu da je bilo svega i ispred svlačionica.

- Pritisnuli smo od početka Istru. Postigli smo gol nakon dobrog kontranapada, a imali smo šanse za još pogodaka u prvom dijelu - kazao je Sergej Jakirović: - Dobro smo trčali cijelu utakmicu, svaka čast mojim igračima. Što se tiče tenzija mislim da sucu nije bilo lako suditi ovu utakmicu, a trebalo je već u prvom dijelu biti dva kartona za domaće igrače. Nisam se kačio s klupom Istre, ali sam ukazivao da njihov trener ulazi u naš prostor, kao da je trener Rijeke.

image

Sergej Jakirović

NIKSA STIPANICEV Cropix

Dok je Jakiroviću bilo lakše sve komentirati jer je ostvario veliki trobod, Gonzalo Garcia djelovao je vidno razočaran. Ne samo zbog poraza.

- Nakon što smo ostali s 10, pa onda s 9 igrača, bilo je teško nešto učiniti. Igračima nemam što zamjeriti na borbi. Svi smo razočarani rezultatom, ja osobno i nekim drugim stvarima. Osjećam puno nepoštovanja Istre, manjak respekta prema našoj klupi. Uvijek respektiram suparnika i razočarava me kad ti to ne uzvraćaju. Problem Erceg? Strastven je i teško trpi provokacije. Od prve minute su ga provocirali s njihove klupe i izgubio je živce. Izgubili smo tri igrača za Goricu, ali O.K., idemo dalje...



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 09:08