Damir Škomrlj/Cropix
DOMIŠLJATA PROSLAVA

FOTO Koreografija kakva se rijetko viđa, Armada slavi ‘novo rođenje‘ kluba: ‘Vratili smo Rijeku‘

Na predahu nisu imali mnogo razloga za veselje, ali kada proširimo priču, stvar je drukčija
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 21. svibanj 2023. 20:31

Na poluvremenu utakmice Rijeke i Dinama u 35. kolu SuperSport HNL-a ima se o čemu razgovarati, posebice kada je u pitanju Armada. Navijači riječkog kluba svjedočili su golčini Luke Ivanušeca u 43. minuti i u trenucima predaha nemaju razloga za slavlje, ali ako malo proširimo priču - svakako ne treba očajavati.

Dokazuje to i koreografija sredinom prvog poluvremena. Armada je podigla nekoliko transparenata koji prikazuju rezultate omiljene im momčadi, a konačni je zaključak - "Vratili smo Rijeku", natpis je s tribina Rujevice koji je stajao prije podignutih rezultata.

image
Damir Škomrlj/Cropix

Od dolaska na klupu Rijeke, Sergej Jakirović upisao je 10 pobjeda, tri remija i četiri poraza u svim natjecanjima. U ligaškoj domeni u prosjeku osvaja 2,06 bodova po utakmici, kaže računica prije derbija s Dinamom. Navijači su preporod pod vodstvom bosansko-hercegovačkog stručnjaka odlučili proslaviti kreativnom i rijetko viđenom koreografijom.

Najljepša je to vijest za danas potvrđenog putnika u Europu. Podsjetimo, Istra je protiv Lokosa, osim utakmice (1:3), izgubila i sve šanse za "blaženu zonu" SuperSport HNL-a, stoga ostaje jedino pitanje o poziciji trećeg mjesta. Rijeka ili Osijek?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 17:23