Alen Halilović

 IAN TUTTLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VRUĆA TEMA

Halilović i još jedna bivša zvijezda Dinama stižu u Rijeku? SN doznaju: ‘To nije ni blizu istini...‘

Dva poznata lica hrvatskog nogometa tijekom petka su se povezivala s dolaskom na Rujevicu...
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2022. 15:00

Rijeka je u petak predstavila veliko pojačanje. Na Rujevicu se vratio bivši hrvatski reprezentativac Matej Mitrović, a nedugo nakon toga dio je hrvatskih medija proširio priču o još jednom zvučnom transferu.

Naime, poput bombe je tijekom dana odjeknula informacija da se u HNL vraća nekoć jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa - Alen Halilović! Navodno je i trebao kao pojačanje biti predstavljen već ove subote... No, tu nije bio kraj, u petak se proširila i glasina da bi na Rujevicu mogao stići još jedan bivši dinamovac - Marko Rog!

Zvuči bombastično, ali, kako saznaju Sportske novosti, te priče ne drže vodu.

"Ništa od toga, ni blizu istini", rekao je za SN izvor blizak klubu.

image

Alen Halilović

IAN TUTTLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Halilović je, kao što smo naveli, dugo vremena slovio za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa, ali nije ostvario karijeru kakva mu se predviđala. Iz Dinama je 2014. otišao u Barcelonu, potom u Sporting Gijón, UD Las Palmas, HSV, Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, a posljednja mu je postaja bio Reading.

image

Marko Rog

ALESSIO MARINI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S druge strane, Rog je nakon igranja u Varaždinu i Splitu 2015. stigao u zagrebački Dinamo, godinu dana kasnije odlazi na posudbu u Napoli, a 2017. ga isti talijanski klub kupuje za 13,5 milijuna eura. Potom je uslijedila epizoda u Sevilli, pa u Cagliariju koji ga je kupio od Napolija za 15 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 20:14