Ivan Krstanović (99, Dinamo), Jerko Leko (7, Dinamo), Mehmed Alispahić (20, Dinamo), Domagoj Vida (24, Dinamo), Ivan Tomečak (11, Dinamo), Šime Vrsaljko (14, Dinamo)

 TOMISLAV KRISTO Cropix
BORE SE ZA VIŠI RANG

Heroj Dinamove antologijske pobjede u kvalifikacijama za Ligu prvaka potpisao za klub iz četvrte hrvatske lige

Navijači Modrih ga se dobro sjećaju iz utakmice sa Ludogorecom u sezoni 2012./2013.
Piše: J. Blajić/SNObjavljeno: 21. rujan 2023. 14:34

U Junaku su angažirali veznjaka Mehmeda Alispahića, kojem je zadnja destinacija bila u trećeligašu Vodice. Već u subotu ima pravo nastupa u derbiju protiv Zadra, koji se igra u Sinju.

Podsjećamo da je ovaj nogometaš svojedobno igrao još za Dinamo, Rijeku, Šibenik, Sarajevo, Željezničar i Slobodu. Struka Junaka stoga drži da je Alispahić pojačanje za navalni red Modrih i da će pomoći u osvajanju prvog mjesta u ligi.

Alispahića se dobro sjećaju navijači Dinama iz kvalifikacija za Ligu prvaka u sezoni 2012./2013. Dinamo je u drugom pretkolu izvukao prvaka Bugarske Ludogorec, a nakon 1:1 u prvoj utakmici Ludogorec je imao 2:2 na Maksimiru i zbog gola u gostima bio na korak do prolaza.

Tako je stajalo skroz do 98. minute kada je upravo Alispahić ubacio loptu koju je Domagoj Vida zakucao u gol za veliku pobjedu i prolaz Modrih. Alispahić je dva puta s Dinamom igrao u Ligi prvaka, dok je za Rijeku tri puta nastupio u Europskoj ligi. U kvalifikacijama za Europu je upisao 19 nastupa, a sada karijeru nastavlja u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Linker
03. svibanj 2024 23:34