Veldin Hodža

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
PRVE REAKCIJE

Igrač koji je prekinuo Dinamov pobjednički niz: ‘Nešto smo naučili iz utakmice u Ljubljani‘

"U nastavku smo bili podređeni, ali Rijeka je dobra momčad, nešto se i njih pita", rekao je Rog
Piše: SNObjavljeno: 01. rujan 2024. 23:02

Veldin Hodža, strijelac izjednačujućeg pogotka za Rijeku protiv Dinama na Rujevici (1:1), izrazio je žaljenje što njegova momčad nije stigla do pobjede.

- Mogli smo pobijediti, na kraju smo uzeli bod, ali bitno je da smo nakon onakve utakmice u Ljubljani pokazali karakter. Nešto smo naučili iz prošle utakmice, a to je da na početku ne primimo gol. Što je utakmica išla dalje, to smo više napadali, zabili smo pogodak, mogli smo ih i više. Idemo ovako dalje u prvenstvu - rekao je Hodža za Max Sport.

Na pitanje što mu je prolazilo kroz glavu kad je zabio, odgovorio je:

- Nema boljeg osjećaja nego zabiti gol na Rujevici. Drago mi je što sam pomogao ekipi, svi smo odigrali dobro i to je najbitnije. Tko će zabiti je manje bitno.

Dojmove je podijelio i Dinamov Marko Rog.

- Dobro smo ušli u utakmicu, bili bolji, imali šanse koje nismo iskoristili. Poslije toga nas je Rijeka pritisnula, bili smo prazni nakon utakmice u srijedu. Nismo uspjeli do tri boda, ali bilo je važno i ne izgubiti jer je ovo jedan od težih terena. I dalje smo prvi.

Rog je priznao da su se Modri u nastavku povukli.

- Bili smo podređeni, vjerojatno nesvjesno, ali Rijeka je dobra momčad, nešto se i njih pita. Nismo uspjeli izdržati bez da primimo gol.

O predstojećoj stanci...

- Na vrhu smo lige, to je cilj Dinama. Moramo se dobro odmoriti, poslije toga slijede pripreme za Hajduk i Europu, ali najvažniji je HNL, bez njega nema Lige prvaka.

Linker
05. rujan 2024 10:41