MASSIMILIANO FERRARO Nurphoto Via Afp
REVITALIZACIJA KARIJERE

Interes javnosti za povratak Marka Pjace bio bi veći da je otišao na sjever ili jug Hrvatske?

Bude li Marko barem približno dobar igrač kakav je nekad bio postat će veliko pojačanje za Rijeku i HNL
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 03. rujan 2023. 14:14

Dolazak Marka Pjace u Rijeku izazvao je određeni interes domaćih medija, no on bi bio znatno veći da se nekadašnji reprezentativac u najboljim godinama vratio u neki od drugih hrvatskih klubova sa sjevera ili juga Hrvatske.

No, to je naprosto tako, Rijeka je u svakodnevici poželjna novinarska priča ili kad igra Europu ili kad se, kako neki kažu - raspada.

O vjerojatno najvećem imenu u povijesti koje je stiglo u Rijeku, odnosno igraču koji iza sebe ima igre na najvišoj svjetskoj razini, a kojeg su samo ozljede sputale da još uvijek bude jedan od najboljih igrača Hrvatske uopće, nije potrebno trošiti riječi. Bude li Marko barem približno dobar igrač kakav je nekad bio mogao bi biti za cijelu HNL, a posebice za Rijeku, veliko pojačanje.

- Ma on je svakako jedno od najvećih pojačanja Rijeke u zadnjih nekoliko godina, ne želeći nikoga uzvisiti ili umanjiti. Imao sam sreću raditi s Pjacom u Dinamu kada sam bio pomoćni trener Kranjčaru i kada je odlazio u Juventus. On je prije svega vrhunski dečko i vrhunski karakter. Svakom u životu se može dogoditi ozljeda kao njemu, nadam se da je iz svega toga izašao još snažniji i nadam se da će nam biti veliko pojačanje na terenu, pogotovo za ovu našu mladost. Kako na terenu, tako i kao osoba. Hoće li mu trebati neko vrijeme za prilagodbu neko vrijeme, sigurno hoće, ali postoji samo sutra i možeš li ili ne možeš. Ja mislim da on može - naglasio je Željko Sopić za najnoviju riječku akviziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. rujan 2024 23:37