NIKSA STIPANICEV Cropix
IMA JOŠ OTPISANIH

Jakirović definitivno prekrižio Alena Halilovića! Što će se dogoditi s karijerom nekoć velikog talenta?

Na kraju je ispalo da se niti Rijeci više ne čeka igrač koji je trebao biti okosnica momčadi
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 22. siječanj 2023. 20:17

Druga momčad Rijeke, ili bar onaj dio prve momčadi koji nije odveć participirao u srazu s Osijekom, u nedjelju je na Rujevici imala pripremni susret i s drugoligašem Orijentom odigrala 1:1. Poveli su Bijeli preko prinove iz Djurgardena - Banda je u 25. minuti ostao sam u kaznenom prostoru i s lakoćom poentirao za vodstvo Rijeke. Orijent je uzvratio preko Matea Monjca, igrača Slavena na posudbi u momčadi s Krimeje, koji je u 33. iz kontre poentirao za konačnih 1:1.

S obzirom na to da se u kadru nije našlo nekoliko imena iz prve momčadi, a kojih nije bilo niti u zapisniku dvoboja protiv Osijeka, brzo je po gradu krenula priča o novom tehnološkom višku u Rijeci, a ti navodi su i - potvrđeni.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Svakako najzvučnije ime među onima na koje u Rijeci više ne računaju jest Alen Halilović. Uoči presice protiv Osijeka trener Jakirović je jasno kazao kako nije zadovoljan njegovim stanjem, nekoliko je igrača u ovom trenutku ispred njega, na kraju je ispalo da se niti Rijeci više ne čeka igrač koji je trebao biti okosnica momčadi. Kada se Halilović nije uspio nametnuti na Rujevici, pravo je pitanje što će se dalje događati s njegovom bogatom nogometnom karijerom, koja je u velikoj silaznoj putanji, unatoč tome što mu je tek 26 godina.

Osim njega, klub više ne računa niti na usluge Marija Vrančića, još jednog velikog nogometnog imena, koje od prvog dana nije pronašlo svoje mjesto pod suncem na Rujevici, a nove sredine mogu potražiti i napadač Marco Djuričin, veznjak Pablo Alvarez i stoper Nikita Vlasenko. Jakirović računa samo na igrače koji su 100 % unutra i 100 % spremni slijediti njegove ideje, ova petorka to očito nije bila...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 14:41