Sergej Jakirović

 RONALD GORSIC Cropix
REAKCIJA POBJEDNIKA

Jakirović poslao misterioznu poruku: ‘Sad prvo moram razgovarati s klupskim čelnicima‘

‘Ne znam što bih uopće trebao iskomentirati. Fantastično što su ovi momci izvukli ovu sezonu‘
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2024. 20:40

Sergej Jakirović veliki je pobjednik sezone 2023./2024! Dvostruka kruna u njegovim je rukama nakon 3:1 pobjede na Rujevici. Teško je trener Modrih dolazio do riječi u trenutku uzbuđenja, odnosno nakon dodjele medalja i podizanja trofeja.

- Ne znam što bih uopće trebao iskomentirati. Fantastično što su ovi momci izvukli ovu sezonu! Odigrali smo pametnu utakmicu, imali smo sporiji ulazak i Rijeka je bila življa, ali nije uspjela zabiti. Polovinom prvog dijela preuzeli smo kontrolu. Previše nam je možda trebalo... Ajmo reći... Zablokirao sam totalno, preuzbuđen sam! Zabili smo dva gola, naravno da je to velika prednost na poluvremenu, kada smo se dogovrili da sve treba ostati isto. Sjajna akcija za treći gol i sjajan pogodak Fruka za Rijeku... I to je to.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

- Bio je plan da kad otvaramo igru desno da nam se Sučić ne diže previše gore, kao ni Gabriel. Ali oni su obojica bili gore, pa smo samo bezveze nabijali loptu. Plan je bio probijati desno i prebacivati igru na lijevu stranu. Jučer smo malo probali na treningu, bilo je to jako dobro.

Sučića ste izvadili na poluvremenu?

- Da, zbog žutog kartona jer je možda bio na rubu drugog žutog.

Drugo poluvrijeme obilježila je velika nervoza na klupi, čak ste i razgovarali sa Sopićem?

- Sa Đalovićem i Grabušićem sam komentirao. Bilo je par startova u kojima nije bilo namjere ići na loptu, no očito je Titlić zauzeo takav kriterij i to je njegov izbor, a na nama da se prilagodimo.

Sezonu počeo na Rujevici, a završio s dvostrukom krunom...

- Sve i svašta sam prolazio ovih 9 mjeseci. U početku je bilo teško i ružno, najteže mi je bilo zbog obitelji. Trudio sam se ne čitati medije jer to nema nikakvog smisla, vjerovao sam u sebe i svoje momke i to je ključ. Cijelo vrijeme svlačionica je vjerovala u sebe i nas, zato smo na kraju sezone ovako uspjeni.

Plan za ljeto?

- Vidjet ćemo, više ću se sada posvetiti sebi i nekim svojim odlukama. To sve moram u ovim idućim danima porazgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. kolovoz 2024 01:18