Sergej Jakirović

 GORAN MEHKEK/Cropix
ZIMSKI MERCATO

Jakirović želi dovesti dvije zvijezde HNL-a, predsjednik za njih traži 10 milijuna eura

Čak i da se radi o manjem iznosu, u Dinamu su svjesni da bi tom kupnjom priznali veliku pogrešku
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. studeni 2023. 16:43

Dinamo se želi pojačati u zimi, Sergej Jakirović navodno već ima popis igrača koje bi rado volio vidjeti u modrom dresu, a na njemu je, po informacijama koje kolaju nogometnim krugovima, i više igrača Rijeke. U reprezentativnom taboru se također u dokolici govori o tome, posebice da Modri žele dovesti vratara Nediljka Labrovića i desno krilo Marca Pašalića.

Prema pričama koje su zasad kuloarskog karaktera, ali su bile u Sheratonu česta tema nekima "na kavi", predsjednik i gazda Rijeke Damir Mišković za njih traži 10 milijuna eura.

image

Marco Pašalić

DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix

Za Labrovića 4,5 milijuna, a za Pašalića kojega je na ljeto doveo bez odštete iz Borussije Dortmund i napravio odličan posao 5,5 milijuna eura. Koliku bi cifru izvjesio za Pjacu?

Iako ne znamo kako će se Modri postaviti, to su po ljetnoj strategiji kluba previsoke brojke. Pogotovo što bi kupnjom Pašalića, čak i da je manji novac, službeno priznali veliku pogrešku koju su napravili prije nekoliko mjeseci.

image

Nediljko Labrović

Anp/Ddp Usa/Profimedia

Jakirović je odavno tražio taj jedan prijelazni rok, no na njegovom radaru su i realnija i manje realna imena, a bit će jako zanimljivo vidjeti hoće li doista dovesti igrače koji će Modre učiniti boljima. Nakon vrućih bitaka na terenu čeka nas i zanimljiva HNL tržnica. Tek se kombinacije i priče zahuktavaju...

Linker
16. studeni 2023 16:44