DAMIR SKOMRLJ Cropix
TKO ĆE SLAVITI?

Kladionice ažurirale koeficijente: Bit će pravo čudo ako Hajduk bude prvak, evo kako stoje Rijeka i Dinamo

Čeka nas napeta završnica SuperSport HNL-a u kojoj su ostala dva favorita na naslov prvaka
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2024. 06:36

Rijeka je u Jadranskom derbiju s 1:0 pobijedila Hajduk i tako ga praktički izbacila iz utrke za naslov prvaka. Dinamo je u ranijem terminu s visokih 4:1 pobijedio Istru i sada će se upravo Rijeka i Dinamo boriti na naslov.

Nakon 29. kola SuperSport HNL-a svoje su favorite odabrale i kladionice koje su ažurirale koeficijente. Hajduk je upisao tri poraza u ligi. Nakon što su ih pobijedili Lokomotiva, Dinamo i Rijeka, šanse za osvajanje naslova su im minimalne. Točnije, ako se to dogodi, a još postoji netko tko vjeruje u tako ludi scenarij i uloži jedan euro, dobit će 50 eura.

Rijeka i Dinamo su sada pak izjednačeni po koeficijentima. I jedni i drugi imaju jednake šanse za naslov i ovise sami o sebi, a koeficijent da će osvojiti ligu je 1.85. Rijeka je trenutno prva sa 65 osvojenih bodova, pet više od drugoplasiranog Dinama koji ima i utakmicu manje. Velik derbi ove dvije ekipe čeka nas u 33. kolu koje bi moglo riješiti i pitanje prvaka. Što se Hajduka tiče, on zaostaje 10 bodova za Rijekom i pet za Dinamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. travanj 2024 06:36