DAMIR SKOMRLJ Cropix
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Legenda Rijeke i jedan od najvećih miljenika navijača: ‘Igrao sam s Jakirovićem, ali, zaista sam šokiran‘

Dok su Dinamovi navijači zadovoljni, pristaše Rijeke ostale su zatečene odlaskom trenera
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. kolovoz 2023. 11:46

Odlazak Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo udarna je vijest u hrvatskoj nogometnoj javnosti. Dok su navijači Modrih prilično zadovoljni, s obzirom na to kako je maksimirski klub, praktički, bez trenera bio nešto više od sat vremena, pristaše Rijeke ostale su zatečene odlaskom trenera koji je reinkarnirao njihovu momčad, u potpunosti ju napunio samopouzdanjem. Naravno, šok je prisutan i među bivšim igračima. Nakon odlaska Jakirovića, okrenuli smo nekoliko brojeva bivših istaknutih igrača, a među prvima nam se javio Ahmad Sharbini.

- Vjerujte, kad sam to pročitao na internetu baš sam ostao šokiran. Svaka čast Sergeju, igrao sam s njim, radi odličan posao, ali zaista sam ostao u šoku. Za njega je to izazov, znamo što znači trenirati Dinamo, ali ostao sam zatečen. Nije mala stvar, trener Rijeke odlazi u Dinamo u ovakvoj situaciji, u ovom trenutku - kaže nam stariji brat Sharbini.

image

Ahmad Sharbini

TEA CIMAS/CROPIX Cropix

Niti 24 sata nisu prošla od trijumfa Rijeke nad Lokomotivom, a momčad već u četvrtak čeka izuzetno teško gostovanje kod Lillea. U ovom trenutku, ne zna se tko će povesti igrače u boj protiv francuskog kluba.

- Sigurno je to velik šok za igrače. Nakon lijepih rezultata, dobrog ulaska u sezonu, sigurno ih je ovo iznenadilo. No, ekipa je kvalitetna, ima jako dobrih pojedinaca i vjerujem da će predsjednik i uprava naći najbolje rješenje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 23:35