PAUN PAUNOVIC Cropix
SPEKTAKL U SPLITU

Među navijačima se proširila zanimljiva priča: Ostalo čak 4.000 ulaznica za okršaj godine na Poljudu!?

Do velike utakmice još ima sasvim dovoljno vremena da se stadion popuni do zadnjeg mjesta...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. svibanj 2022. 14:18

Do finala Kupa ostalo je 10 dana, a ulaznice su podijeljene. No, precizno je pitanje, jesu li rasprodane? Naime, ulaznice koje su se nalazile u slobodnoj prodaji, dakle raspoložive za sve navijače, “planule” su u ranojutarnjim satima 2. svibnja za manje od 100 minuta.

Baš tako, nisu ni dva sata izdržale u prodaji gdje je ulaznice mogao kupiti svatko, bez obzira na navijačku pripadnost. Ulaznice koje je u posljednjem tjednu travnja dobio Hajduk za svoje pretplatnike, također su otišle u trenu.

image
PAUN PAUNOVIC Cropix

Pretplatnika Hajduka je preko 8000, a raspoloživih ulaznica za finale Kupa oko 6000. Isti broj ulaznica dobila je i Rijeka za dio zapada i jugozapad. Zasad u javnost nije izašla informacija koliko je ulaznica prodano, ali, među navijačima se proširila priča kako je u Rijeci ostalo ulaznica, kako nije prodano ni blizu kompletnog kontigenta.

Dapače, barata se brojkom od trećine prodanih, pa bi po toj računici na raspolaganju trebalo biti još 4000 karata za finale. Pritom treba naglasiti da je riječ o ulaznicama isključivo za riječke sektore na zapadu poljudskog stadiona. Međutim, do finala Kupa još ima dovoljno vremena da se stadion popuni do zadnjeg mjesta...

Linker
26. travanj 2024 23:13