GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
RUŽNA STRANA DERBIJA

Nacrtana meta na Nenadu Bjelici: Nije sve ostalo na verbalnim napadima! Trener vratara pogođen čašom...

Nakon toga je četvrti sudac zatražio da se ispod tog sektora stadiona postave zaštitari
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. ožujak 2022. 19:57

Nacrtana je “meta” na Nenadu Bjelici i trener Osijeka opet se na Rujevici morao nositi s time. Za vrijeme, a pogotovo nakon utakmice, naslušao se s tribine iza njegovih leđa silnih psovki i provokacija koje je trebalo istrpjeti. Nije mu sigurno bilo ugodno, ali bolji dokaz koliko ga se protivnici zapravo boje, nije mogao dobiti.

Sretniji i spretniji

Nije, međutim, samo na ostalo na verbalnim ispadima prema gostujućoj klupi. U prvom dijelu netko je sa zapadne tribine Osijekova trenera vratara Silvija Čavlinu pogodio s čašom piva, nakon čega je četvrti sudac zatražio da se ispod tog sektora stadiona postave zaštitari kojih do tada nije bilo. Klupa Osijeka ipak je uspjela ostati pribrana, što se ne može reći za pomoćnog trenera Rijeke Danka Matrljana koji je isključen nakon što je poslije trećeg gola njegove momčadi u više navrata pokazivao “bosanski grb” prema igračima Osijeka.

image

Poruka Armade Bjelici

FRANKO COLORI/CROPIX Cropix

”Nakon postignutog pogotka ušao je u teren za igru te je dva puta pokazao ‘bosanski grb’ prema gostujućim igračima, nakon pokazanog isključujućeg kartona od strane suca pri izlasku dva puta na glas rekao ‘je... vam mater svima”, piše u službenom zapisniku.

Bili su svjesni nakon utakmice Bijelo-plavi kakvu su priliku propustili, prazni pogledi u svlačionici su govorili sve.

- Kvalitetna i vrlo izjednačena utakmica koja je zasluženo otišla u produžetke u kojima je bilo svega, na obje strane, velikih prilika, promašaja i dobrih obrana vratara uz taj jedan gol. Na kraju su oni bili malo sretniji i spretniji. Moram čestitati našoj momčadi na borbi, sve su dečki ostavili na terenu, jednom dobrom protivniku kao što je Rijeka nismo previše dopustili sve do tih produžetaka. Bila je baš tvrda i čvrsta utakmica, prava šahovska partija, a oni su iz jedne naše pogreške više zabili taj pobjedonosni pogodak i čestitam im na tome - kazao je Bjelica.

Linker
18. travanj 2024 04:37