Ivan Lepinjica (Rijeka)

 FRANKO COLORI/CROPIX Cropix
EGZODUS SE NASTAVLJA?

Novi odlazak iz Rijeke? Trofejni klub želi mladog veznjaka, s Rujevice ga ne žele pustiti tek tako

Ivan Lepinjica mogao bi u novoj sezoni imati važniju ulogu na Rujevici, no pitanje je hoće li ostati
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. lipanj 2022. 14:19

Hrvatski igrači na popisu su pojačanja klubova diljem Europe, nije izuzetak niti Švicarska. Prema informacijama iz Züricha, legendarni i trofejni Grasshopper zainteresiran je za Rijekina veznjaka i bivšeg U-21 reprezentativca Ivana Lepinjicu.

Grasshopper zadnjih godina ne živi svoje najbolje dane, naprotiv, prošlu je sezonu završio na osmom mjestu od 10 klubova s istim brojem bodova kao Luzern koji je morao u kvalifikacije, zadnji naslov prvaka 'Skakavci' su uzeli još 2003. godine. Međutim, povratak u vrh švicarskog nogometa ambicija je Grasshoppera, mladi Lepinjica (uskoro će napuniti 23 godine) profil igrača kakvog traži ciriški klub.

No, zasad Grasshopper nije ponudio dovoljno, Rijeka ne želi Lepinjicu pustiti tek tako na samom početku prijelaznog roka, dok još traje 'reformacija' momčadi i novi stručni stožer ne skenira stanje u svlačionici.

Lepinjica bi iduće sezone mogao imati važniju ulogu na Rujevici nego dosad, ali, ako stigne prava ponuda, moguće je da napusti Rijeku. Vidjet ćemo koliko je Grasshopper uporan u svojim nakanama, ali nije jedini kojemu je Lepinjica na radaru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:46