Goran Tomić

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
SPREMNA ZAMJENA

Ode li Tomić u Dinamo, evo tko bi ga mogao naslijediti! Menadžer Rijeke: ‘Za njega će sigurno biti mjesta‘

‘Pokazao je da može prihvatiti jako tešku situaciju i s njome se nositi‘, kaže Palikuća.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2022. 08:29

Glasno se govorilo i jasno pisalo, doduše, sve skupa je u zadnjih nekoliko dana malo utihnulo, no trener nogometaša Rijeke Goran Tomić bio je blizu klupe Dinama za sljedeću sezonu. Njega se uz Sergeja Jakirovića u javnom diskursu najčešće povezivalo s ulogom šefa struke maksimirskog kluba za neko buduće razdoblje. Tomić je, zato se ovih dana piše i priča o tome nešto manje, s Rijekom znao upisati i pokoji grubi poraz (HD, Gorica, Hajduk...), no da na Rujevici razmišljaju dugoročno i po pitanju "stresnog menadžmenta" jasno sugerira izjava generalnog menadžera Roberta Palikuće za Novi list.

Veli Ivančić da je prvo ime na popisu možebitnih Tomićevih nasljednika, Dragan Tadić. Aktualni trener Hrvatskog dragovoljca gotovo će sigurno, baš poput igrača koji su ove zime iz Rijeke ondje stigli na posudbu, napustiti klub iz Sigeta. A onda Tadića, možda i neke perspektivne juniore, dečke koji su u HD otišli na privremeni rad, vidimo i u bijelom dresu. Ili pak na bijeloj klupi.

image

Dragan Tadić

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

- S Tadićem imamo jako dobru komunikaciju. Vidjet ćemo gdje on sebe vidi i za njega će sigurno biti mjesta u Rijeci. Moramo vidjeti koju ulogu mu možemo ponuditi i vidi li se on u njoj. Pokazao je da može prihvatiti jako tešku situaciju i s njom se na pravi način nositi. Vjerujem, da je bio trener Dragovoljca cijelu sezonu, da bi se imali šansu spasiti – rekao je glavni menadžer kluba za Novi list.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 14:56