Damir Mišković

 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
Gazda Rijeke najavio:

‘Ovih dana očekujte dva jaka potpisa! Rijeka će imati ozbiljnu momčad, a kažu da ‘propadamo‘

‘Ako ne kažem ‘bit ćemo prvaci‘, onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima‘
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2022. 06:47

Rijeka je jučer riješila veliki dio posla pred novu sezonu. Novi trener bit će Fausto Budicin, tehnički direktor - Dragan Tadić, a sada je na dnevnom redu ekipiranje momčadi. Otišlo je nekoliko binih igrača iz ere Gorana Tomića - Josip Drmić potpisao je za Dinamo, bivši kapetan Hrvoje Smolčić otišao je u Eintracht iz Frankfurta, a Robert Murić i Domagoj Pavičić u turski Konyaspor.

Doveden je, pak, 33-godišnji Mario Vrančić iz Stokea.

"Sigurno ćemo imati ozbiljnu momčad. Što se tiče ekipe, ona će biti sastavljena od 25 igrača. Sada ih imamo 33, ostali će na daljnje posudbe. Od tih igrača, 22 su mlađa od 23 godine, ali još će ovih dana biti dva jaka potpisa", poručio je predsjednik Rijeke Damir Mišković za Radio Rijeku i naglasio kako je cilj izboriti Europu.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

"I mi moramo dati puno energije, i navijači, i ljudi u gradu, i vi u medijima. Mi smo već 10 godina u problemima, kako neki kažu, ali tu smo i dalje. Oni koji pričaju takve stvari ne žive s klubom i jednostavno ne znaju o čemu pričaju. Rijeka je medijski interesantna jer 'propada', a drugi jer rastu. Ne znam samo kako smo onda napravili sve što smo napravili kroz cijelo jedno desetljeće", rekao je Mišković i otkrio ciljeve za novu sezonu.

"Ako ne kažem 'bit ćemo prvaci', onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima. Cilj je biti stabilan klub, napuniti Rujevicu ljudima koji vole Rijeku, u Kupu ići što dalje, u HNL-u izboriti Europu, ali ako se ukaže prilika, normalno, pokušati i ići na vrh. Mi smo prošle sezone bili jako blizu, ja sam mislio da ćemo uzeti duplu krunu".

Linker
25. srpanj 2022 21:45