Super7 podcast
na Super7 YT kanalu

Pogledajte analizu SSHNL kola: U prvom Super7 podcastu s trenerom Šušnićem smo analizirali susret Osijeka i Rijeke

Lijevi bekovi i Osijeka i Rijeke su u našoj analizi pokupili puno pohvala zbog njihovih napadačkih izleta
Piše: PromoObjavljeno: 25. siječanj 2023. 10:28

U prvoj epizodi Super7 podcasta vidjeli smo dva svježa lica i starog voditelja. Nova lica su trener Alen Šušnić koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Rudeš, Dubravu TK te je u zadnjem angažmanu bio dio stožera Stjepana Tomasa u Sheriffu iz Tiraspola. Coach Šušnić je u svrhu podcasta odradio taktičku analizu derbija kola između Osijeka i Rijeke.

U rubrici ‘Taktička analiza s trenerom Šušnićem’ vidjeli smo pozitivne pomake u Rijeci i naznake da bi Fiumani u ovoj polusezoni mogli ponovno postati odlična momčad. Vidi se da u fazi izgradnje napada Rijeka ima posloženu ideju, dok je u fazi obrane bila dobro pripremljena i stabilna nakon prvih pola sata igre.

S druge strane Osijek je logično više koristio lijevu stranu napada na kojoj su bili Lovrić i Jurčević. Lijevi bekovi i Osijeka i Rijeke su u našoj analizi pokupili puno pohvala zbog njihovih napadačkih izleta.

Više o toj utakmici pogledajte ovdje:

Uz rubriku o taktičkoj analizi najavili smo i rubriku ‘Povijest jednog dvoboja s Aldom’ gdje ćemo se s mladim Franičevićem prisjećati starih utakmica, začetaka rivalstava i derbija za pamćenje. Kroz tu rubriku najavljivali bi najistaknutije dvoboje Super7 kola. Da uz to i spomenemo, novo Super7 kolo je otvoreno u ponedjeljak i svoj besplatni listić možeš posložiti do petka u 21:00 ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 23:05