Bad Blue Boys

 DAMIR KRAJAC Cropix
UGODNO IZNENADILI

Potez kakav još nije zabilježen na hrvatskoj navijačkoj sceni: Bad Blue Boysi sve otkrili na dan utakmice

O potezu navijača Dinama uoči uzvrata u finalu Kupa još će se dugo pričati
Piše: SN, Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2024. 11:44

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati na Rujevici igraju uzvratni susret finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je u blagoj prednosti nakon što je prvi susret završio 0:0, a u finalu vrijedi i pravilo gola u gostima pa tako Modri mogu igrati i neriješeno dok Rijeci odgovara samo pobjeda.

Finale Kupa je samo nastavak vrlo napete završnice sezone u kojoj je Dinamo u fotofinišu prestigao Rijeku i osvojio novi naslov prvaka. Isti rivali će se sada boriti za novi trofej, a iako je ulog velik, napetost među navijačima izgleda pada.

Rujevica je rasprodana, a uoči susreta gostujući navijači, Bad Blue Boysi, su povukli neočekivani i dosad neviđeni potez.

Odlukom vodstva ove navijačke skupine, BBB više neće pjevati uvredljivu i spornu pjesmu ‘Šugava Rijeko...‘.

"Odlukom vodstva grupe, BBB vise neće pjevati Šugava Rijeko, smrdljivi grade... U prošlosti je napravljena greška, Rijeka je dala ogroman broj hrvatskih branitelja i pjevanje te pjesme nema smisla", poručili su BBB preko stranice Zona Dinamo.

Zajedničko gledanje utakmice na Maksimiru

Modri klub je za srijedu i uzvratnu utakmicu Kupa dobio 412 ulaznica. S obzirom na mali broj dostupnih ulaznica, Dinamo je ponovno postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom.

Klub je ponovno odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice s Rijekom u Zagrebu kod stadiona Maksimir. Sve starta u 17 sati, a sve oni koje dođu gledati očekuje bogata ugostiteljska ponuda. (do)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. listopad 2024 03:39